Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dogru mu yaptımm
- Konu Sahibi Tospik06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Bu biraz şüpheli bi durum canım,yani neden kızın giyiniş tarzından bahsediyor, ve bakmadım arkadaşım bakmış diyor mesela,bu mesela kıskanılacak bi durum,başka bi bayanın giyimini neden anlatıyorki, gerek yok mesela anlatmasına sana,ama anlatıncada insanın içinde şüphe uyandıran bi konu...Onları eleştirir gibi kapalı ama tüm hatları belli falan, açıklar için de yanında çalıştığı bir kız çok açık giyinmiş uyarmış iş yaparken giyme falan demiş tamam bunu bir yerde anlarım ama yok işte toplantı yapıyoruz kadın benim karsıma oturdu gömleginin dügmeleri acik dekolte vermiş ama ben kadini dinlerken hep alnına ve gözlerine baktım, ortagim hep dekoltesine bakmış salak falan diyor. Anlamadım acaba kendisinin çok iyi biri oldugunu mu göstermeye çalışıyor bana anlatmasındaki sebep ne ola?
- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- 298
- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
- 9 Ağustos 2016
- 4.427
- 6.627
- 158
- 36
Barışmanız değil de aynı çocukluklara devam etmeniz üzer beni. Uzun soluklu bir ilişki olur unarımÇok doğru yapmışsınız. Umarım normal birileri çıkar karşısın.
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
Benim eşim de bi ünlüye hayran ama kim olduğunu söylemiyor izlettirmeme ihtimalime karşı Tuvana Türkay üzerinde yoğun şüphelerim, estetiksiz halini görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı ama benim de beğendiğim bir ünlü var, hafif kıskançlık yapıyor eşim ama dizilerini izleyebiliyorum Abartılcak bir şey yok bunda.
Kızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum
Ek bilgi: kendisi bana bazen başka kadınların ne giydiginden falan bahsediyor. Ama direk kendisi konu açmıyor. Örnegin tesettürlü bir bayanın kıyafetini eleştirir. Kapalı ama ic camasırı belli oluyor dedi . Bir kere de toplantı yapıyoruz kadın bize proje sunacak dekolte vermis karsıma oturdu beni böyle kandırabilecek sanki aptal ben bakmadım hep gözlerine baktım konusurken ama ortagım hep bakmış aptal falan diyor. Kendi çalışanını da uyarmış ama onda sen karışma kıyafetine dedim o da ama bize uyarı geliyor açık giyindiklerinde dedi. Bu durumla birleşince bu hayranlık meselesini abarttım ben dee..[/QUOTE:))))) cvp bulamadim hata yapmissin cocuk oldugunu sandim bi an
- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
Evet stresliyim bu sıralar hakimlik sınavına hazırlanıyorum. Allahtan bazılarınız gibi acımasız degil ve olgunlukla karşiladı
Olgunlukla karşıladı ise üç seçenek var:
1) Ya hır gürlü ilişkiden hoşlanıyor... ki o zaman ömür boyu karşılıklı enerjinizi aşağıya çeke çeke yaşarsınız... bu da bir opsiyon, en azından başkalarının başını yemezsiniz :))) karşılıklı takılırsınız...
2) ya daaaa... sana bomba bir intikam planı hazırladı, acayip ve unutulmaz bir biçimde intikamını alınca seni hem çıldırtacak hem de şıp diye ortada bırakacak... demedi deme
3) Seni seviyor ve zaman tanıdı. Ama dikkat et ha! Zaman... tanıdı... yani kum saati gibi düşün... ibre senin lehine de dönebilir aleyhine de... o yüzden bir müddet kıskançça ya da çocukca bir hareket yapmamalısın ki unutsun bu saçma olayı.
Bir de derslerine dikkat et yahu. Elin adamı iyidir, hoştur ama sen önce kendi ayakların üstünde dur, tak koluna altın bileziğini
- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
Bir ünlüye hayranlığı normal olabilir bu konuda biraz abartmışsınız gibi geldi . Ama ek bilgi olarak belirttiğiniz durumlar , saçma birşey . Bu konular üzerinde durmamız gerekiyor bence . Çevresindeki kadınların ne giydikleri nasıl giydikleri konusunda pek bir ilgili beyefendi . Üstelik marifetmiş gibi size anlatıyor . Bunlar benim ilişki bitirme sebebim . Hiç uğraşamam çünkü böyle muhabbetler ile . Böyle düşünce yapısına sahip insanlarla . Aklınızı mantığınızı kalbinizi dinleyin sağlam bir karar verin lütfen . Bir de şunu anlamadım onun kadar iyisini bulursan sen de sen de bir erkeğe haram ol dedi diyorsunuz . Beraber olduğunuz kişi mi dedi size bunu, benden iyisini bulursan o erkeğe haram mı ol demek istedi tam anlayamadım cümlenizi de o yüzden soruyorum . Bu da çok yanlış öyleyse .Kızlar ben 3 aydır biriyle konuşuyorum. İlk defa bu kadar kibar beyefendi ve bana uygun oldugunu düsündüğüm biriydi. Fakat bugün ona hayranı oldugu biri var mı diye sorunca bir ünlünün ismini verdi ben bunu kaldıramadım ve bunu normal bulmadığımı söyledim. Numarasını sildim. Şimdi dogru mu yaptim yoksa abarttim mi diye düsünüyorum. Sizce normal mi ben cok kıskandım onun kadar iyisini bulursan sen de bir erkege haran ol dedi bana . Kafam cok karısık . Ne yapsam bilmiyorum
Ek bilgi: kendisi bana bazen başka kadınların ne giydiginden falan bahsediyor. Ama direk kendisi konu açmıyor. Örnegin tesettürlü bir bayanın kıyafetini eleştirir. Kapalı ama ic camasırı belli oluyor dedi . Bir kere de toplantı yapıyoruz kadın bize proje sunacak dekolte vermis karsıma oturdu beni böyle kandırabilecek sanki aptal ben bakmadım hep gözlerine baktım konusurken ama ortagım hep bakmış aptal falan diyor. Kendi çalışanını da uyarmış ama onda sen karışma kıyafetine dedim o da ama bize uyarı geliyor açık giyindiklerinde dedi. Bu durumla birleşince bu hayranlık meselesini abarttım ben dee..
- 17 Nisan 2016
- 1.537
- 964
- 123
- 42
Size katılıyorum hayranlık başka bişey,ama başka kadınların açık giyiminden bahsetmesi ve hayranı olduğu ünlü için onun kadar iyisini bulursan sende hayran ol gibi bir cümle kurması , biraz tuhaf geldi banadaBir ünlüye hayranlığı normal olabilir bu konuda biraz abartmışsınız gibi geldi . Ama ek bilgi olarak belirttiğiniz durumlar , saçma birşey . Bu konular üzerinde durmamız gerekiyor bence . Çevresindeki kadınların ne giydikleri nasıl giydikleri konusunda pek bir ilgili beyefendi . Üstelik marifetmiş gibi size anlatıyor . Bunlar benim ilişki bitirme sebebim . Hiç uğraşamam çünkü böyle muhabbetler ile . Böyle düşünce yapısına sahip insanlarla . Aklınızı mantığınızı kalbinizi dinleyin sağlam bir karar verin lütfen . Bir de şunu anlamadım onun kadar iyisini bulursan sen de sen de bir erkeğe haram ol dedi diyorsunuz . Beraber olduğunuz kişi mi dedi size bunu, benden iyisini bulursan o erkeğe haram mı ol demek istedi tam anlayamadım cümlenizi de o yüzden soruyorum . Bu da çok yanlış öyleyse .
Gercekten objektif bir yorum tesekkürler. Ben de cok takıldım ama bilmiyorum biraz daha süre vericem.Abartmışsın kısımlarına ben de katılıyorum. O kısım hakkında yorum yapmayacağım zira vurmayın, ölmüş demeye geldim
Ama şu olaylar da hiiiçç normal değil. Milletin dekoltesi, iç çamaşırı hakkında konuşması çok yakışıksız.
Ona neymiş elalemin dekoltesinden, çamaşırından
Ben olsam ünlü hayranlığını boşverir, bunları sorgulardım. Daha ciddi problemler çünkü
Abartmışsın kısımlarına ben de katılıyorum. O kısım hakkında yorum yapmayacağım zira vurmayın, ölmüş demeye geldim
Ama şu olaylar da hiiiçç normal değil. Milletin dekoltesi, iç çamaşırı hakkında konuşması çok yakışıksız.
Ona neymiş elalemin dekoltesinden, çamaşırından
Ben olsam ünlü hayranlığını boşverir, bunları sorgulardım. Daha ciddi problemler çünkü
Onun kadar iyisini bul dedi ben de burak özcivit dedim onun tercihleri farkli dedi. Ama kendi dedi johny deep diyebilirsin mesela falan diye o konuda bir sorun yok ama şu kadınların ne giydigiyle ilgili söylediklerine dikkat edicem bir süre daha ona göre karar veririm bundan sonra çünkü bir olay anlatırken söylüyor ama o konuyu aciklamak icin mi yapıyor bilmiyorum ama beni daha fazla rahatsiz etmeye devam ederse ayrılırımBir ünlüye hayranlığı normal olabilir bu konuda biraz abartmışsınız gibi geldi . Ama ek bilgi olarak belirttiğiniz durumlar , saçma birşey . Bu konular üzerinde durmamız gerekiyor bence . Çevresindeki kadınların ne giydikleri nasıl giydikleri konusunda pek bir ilgili beyefendi . Üstelik marifetmiş gibi size anlatıyor . Bunlar benim ilişki bitirme sebebim . Hiç uğraşamam çünkü böyle muhabbetler ile . Böyle düşünce yapısına sahip insanlarla . Aklınızı mantığınızı kalbinizi dinleyin sağlam bir karar verin lütfen . Bir de şunu anlamadım onun kadar iyisini bulursan sen de sen de bir erkeğe haram ol dedi diyorsunuz . Beraber olduğunuz kişi mi dedi size bunu, benden iyisini bulursan o erkeğe haram mı ol demek istedi tam anlayamadım cümlenizi de o yüzden soruyorum . Bu da çok yanlış öyleyse .
- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
- 103
Ay adam farkında olmadan kurtulmuş sizden
Kardeş cevabını kaldıramayacağın soruyu niye soruyosun benim eşimde şebnem feraha bildiğin aşık, napiyim kalkıp adamı mı boşayayım, hayransa hayran nolmuş sonuç olarak yanında olan benim
6 yıllık bir ilişkim vardı. Adam Şebnem Ferah diye diye can verecekti neredeyse.. Sonra ayrıldık zaman geçti bi dönem biriyle görüştüm ama bu adam da şebnem ferah hayranı çıktı. Şebnem Ferah'ta var bi hikmet sanırım
- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
- 103
Konu sahibi böyle bir sebepten bu kadar olay çıkarılır mı? Herkesin vardır beğendiği güzel/yakışıklı bulduğu birileri ama hic kimse sevdiginin yerini tutmaz.
Ama sizin takılmanız gereken kısım kadınların giydiğini eleştirip, boş boş konuşma hakkını kendinde bulması olmalı. Zihniyeti kirli bence.
Ama sizin takılmanız gereken kısım kadınların giydiğini eleştirip, boş boş konuşma hakkını kendinde bulması olmalı. Zihniyeti kirli bence.