Doğru konuyumu seçtim bilmiyorum çocuğu anasınıfına başlayan annelerim bakar mısınız?

Pardonbakarmisiniz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2024
89
-69
Arkadaşlar oğlum bu sene anasınıfına başladı geçen yıl da göndermiştim ama 2 ay sadece. Okula gittiği gibi sürekli hasta olmaya basladi aldık okuldan bu sene artık son şans çünkü seneye 1. Sınıf Allah'ın izniyle..
Ama ne yazık ki bu sene de öyle. çocuk tam iyileşmeye başlıyor başa sarıyor.. öksürük zaten 1 aydır devam ediyor iyiye gidiyordu bu akşam yine hafif ateşi var burnu su gibi akıyor delircem ya bir tek biz mi böyleyiz? Bağışıklığı mi zayf diye düşünmeye başladım

Çok geçmiş olsun, okula başlayınca birbirinden bulaşıyor zamanla bağışıklık kazanacak merak etmeyin. Düzenli meyve yedirin, d vitamini, balık yağı verin. Biz de yeni atlattık hastalığı. Bu sene sanki daha ağır geçirdik iki hafta sürdü benim iyileşmem.

Birinci sınıfta yaşamasını istemiyorsanız bu sene gönderin.Cunku ne zaman başlarsa başlasın ilk sene zor geçiyor.İyilesince gönderin,öyle öyle bağışıklık kazanacak okul mikroplarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…