dogru adam miii

Kim dört dörtlük ki. Belki oda sizin bir davranisinizdan hoslanmiyor ama resime bütün olarak baktigi icin diger gördüğü güzel seyler agir basiyor. Siz onda kusur ariyor olabilir misiniz? Herkes beyaz atli prensle evlenmiyor ama sevince insan o kisiyi beyaz atli prensi yapiyor. En yakışıklı o geliyor insana. Hem sabanin gülüşü tatli bence :) Böyle ince detaylara takilmayin. Herseyi uyuyormus be kardesim daha ne olsun.

Bence aşık değilsiniz. Aşık olsanız (mutlaka her halini beğenirsiniz diye bir şey yok ama )buraya yazacak ve o kadar soğuyacak kadar hissetmezsiniz diye düşünüyorum o_O Aşkla kalın... :KK68:

internette var hunharca gülen adam diye yaz çıkar karşına, eşi diyor ki hep böyleydi filan, evlenmeden önce bilmiyormuş. Ama adam bi güldü millet hayran oldu, çok sempatik, Ali Sunalın programında görmüştüm. Kırmadan konuyu açsan canım eğer samimiyetiniz ileri boyutta ise. Tabi karşıyı rencide edecek gibi olmadan. Bakalım ne diyecek belki o da rahatsız ama engelleyemiyor veya belki de dikkat eder bundan sonra. Zaten ileride hiiç gözüne çarpacağını sanmıyorum insan herşeye alışıyor. Bir de sinemada eğlenmene bak sen bırak millet ne düşünürse düşünsün

gerçek bi hoşlanma,aşk,sevgi olsa hiç bişey göze bakmaz.benim eşim kel mesela.sevgiliyken herkes genç yaşta kel olmuş vs yorumlar yapardı uyuz olurdum.bana göre kellik ona yakışıyor ve dünyanın en yakışıklısı benim için o.soner sarıkabadayı çıktıktan sonra herkes eşin aynı ona benziyor diyor,soner sarıkabadayı sayesinde yıktık "yazık erken yaşta saçları dökülmüş" imajını :) keltoşum benim öperim kelini bak sevesim geldi uyuyor ama :KK53:

Sevdikten sonra gülüşü de güzel gelir tüm kusurları güzel gelir, anlattigin gibi bir adamda sans ver. Kaderde varsa olur zaten zamana birak onu da gulusunu de :)

ona güveniyor musun?
genel olarak beğeniyor musun?
evliliği düşünüyor mu?

bu sorulara cevabın evetse devam derim

zip zip ciddi olarak sıktı bu yaş muhabbeti, o kadar çok KİB geliyor ki bu sorundan dolayı. hayır yaşı sorup ortadan yok oluyorsun lütfen artık yeter ciddi sıktı bu yaş olayı ! yaşı sorduktan sonra yorum yapsan insanlar tamah edecek te yaşı sorup başka konuya gidiyorsun inan yeter artık .....
Bunun üstüne gelip sana yaşın kaç diyecek kazen dikkat et :)

yani diğer yönlerden iyiyse ve sadece tek problem buysa çok zor bir karar bırakmak.
kimse mükemmel değil. mutlaka bir takım problemler sorunlar olacak.
bu tarz sorunlar ilk başlarda çok göze batar ama insan sonradan alışıyor. beraber vakit geçirdikçe.
samimiyetiniz artınca belki söylersin. bana da bir tanesi çok fazla gülünce ağzın yüzün birbirine giriyor demişti zevk meselesi şimdi beraber olduğum insan beğeniyor :KK48::KK48:

3aydir gorustugum biri var.gayet duzgun,is,guc sahibi..biraz cocuksu,eglenceli,neseli bana gore daha yapici,hayata pozitif bakan ufak seylerle mutlu olabilen mutevazi biri.bense karamsarin onde gideniyimdir.onunlayken sıkılmiyorum,hatta bisey beni ona karsi cekiyor diyebilirimki hic bi albenisi olmayan sade bi adam.bugune kadar beni rahatsiz edici bi hareketi olmadi.amaa nolur yadirgamayin gulusunden nefrett
ediyorum!!!sesi cok hos,sabaha kadar
konussa dinlerim ama telefonda bile
guldugu an o ses icimi sogutuyor..bi
soz var yaa;gulusunu sevmedigin
birine asik olamazsin diye...napicam
boyle giderse???
Bir söz var ya buldukça bunuyor diye, içine düştüğünüz durum bu olsa gerek :KK70:

eşimle sevgiliyken gülüşüne aşık olmuştum ben de, o gülünce ağzını yüzünü yiyesim gelir, çok hoş bir gamzeli bir gülüşü vardır.
ama mesele yemek yerken bazen ilginç sesler çıkartıyor ona sinir oluyorum. o da benim kimbilir hangi yönlerime sinir oluyordur.
Kimse mükemmel değil, iyi yönleri ağır basıyorsa böyle bir sebepten bırakmak olmaz...
Herşeyi yapabiliyor da gözünden ateş çıkartamıyor bu adam herhalde...

gereksiz bir ayrıntı bence...herkesin eksi tarafı vardır..ama bu önemsenmesi gereken bir eksi deil.........

her ınsanın bı kusuru vardır .. Onunkide bu demekki.. Siz bunu zamanla tolere edemeyeceksenız devam etmeyın derim.. İnsana sevdiğinin her hali dünya güzeli gelir demekki içinizde bir yerde benimseyememişssiniz..

X