dogmamıs bebişlerm dogum gününüz kutlu olsun :(

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
41
aylarca umutla bekledigim canlarım 8 ay sonunda geldiniz ve 10 haftalıkken gittiniz bnden bugun dogacaktınız artık iki kisi degil 4 kişi olcktık ve evimizde boyle bosluk ve hüzündegil nese sevinç olacaktı olmadı 7 ay gecti üstünden hala bi kardes te yollamdınız ne olur bu ay gelsin bebek hasretinden helak oldum bazen dayanamıyorum aglamaktan gözümde yas kalmadı diyorum ama nerde bi bebek grsem bi hamile görsem yine acılıyo musluklar cok zledim sizi

cnm bernim bende 2melegimi cennete 14ve 16haftalıkken yolladım kalpleri durdu aniden malesef ve geçen bi mama firmasından msj geldi balım kızınız artık 1yaşında şuşu ekgıdaları veriyomusunuz die kayıt yaptırdıgımı unutmuşum adına ne kötü oldu içim gözlerim doldu agladım bianda oysaki ablaları kucagımda 4aylık oldu maşallah inş rabbim sanada evlat veriri ben 3.yü şükür kucagıma aldım allah istiyen herkese versinnn

Allah sabır versin . Acını dindirsin inş. En kısa zamanda Rabbim bir bebek daha nasip eder inş.

üzme kendini, ALLAH daha büyük dert vermesin, sabır versin inş.
hakkında hayırlısı neyse o olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…