Doğduğunuz Ay, Gün, Adınızın Baş Harfi Birleşirse ortaya ne çıkar ??

kocamın : ben mıchael jaksonla okulu yaktım korkudan altıma yaptım. Anaaam kafiyeli olmuş bir de...

Benimkisi: Ben Tarkanla hirsizlik yaptim annem dedi diye
Askimin: Ben bizim sokagin cöpcüsüyle domuz yedim cünkü sevgilim istedi kaydirigubbakcemile3

.
bana cikan: ben bir kac erkekle essegin üstüne bindim cünki yoksa ninem sinifta kalirim dedi

sevdicegime cikan: ben ev hayvanimla köpek yemegi yedim ve hayallerim gercek oldu
kaydirigubbakcemile3

valal eşiminki çok ilginç.çünkü aylardan hepsi sonu 'ile'yle biterken eşimin ayı öyle bitmiyor ve gününde de 'gibi' kelimesi var.bu kadar tamamlar yani.
ben bir kız çocuklar gibi barbielerle oynadım odamı temizlememek için
benimki de ben bir eşşekle inek sağdım ve hayallerim gerçek oldu :dance:

Ben Tarkanla:asigim: dördüncü katdan atladim bir ayidan öpücük icin sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
askiminkini begenmedim :mymeka: yazmicam:dilcikar:

ben birilerine yaptım kendimden ziyade ne çıktı yaaaafisfisfisben ingilizce öğretmenimle,sarhoştum,zaten istiyodum çıktı puff ne istiyodu acaba:mymeka:

Ben Tarkanla:asigim: dördüncü katdan atladim bir ayidan öpücük icin sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
askiminkini begenmedim :mymeka: yazmicam:dilcikar:

seninkine ne çıktı bak benimkine ne çıktı çok bi istekliymiş ing. öğretmeniyle ne istiyosa artık muamma:mymeka:

seninkine ne çıktı bak benimkine ne çıktı çok bi istekliymiş ing. öğretmeniyle ne istiyosa artık muamma:mymeka:
:mymeka:sendedemi ing ögretmeni:mymeka::mymeka: Ben ingilizce Ögretmenimle evlenmeye karar verdim para icin cikti :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ben mahallenin en çirkin kızıyla/erkeğiyle köpek yemeği yedim annem dedi diyekaydirigubbakcemile3 ceza olarak heraldekaydirigubbakcemile3
aşkımada; ben bir sapıkla inek sağdım cünki ninem sinifda kalirim yoqsa dedikaydirigubbakcemile3
biz ne saçma günlerde doğmuşuz yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…