Dogaustu birsey bu

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
598
A dostlar soyleyin bana nasi bir insanin horlama sesi alt kata kadar gelir boylesi bir desibelde horlayabilmek insanustu bir ozellik degil de nedir??

Ve bu insanin evindekiler benim alt kalttan duydugum horultuyu duymayarak (hatta yaninda yatan karisi ) ayriyeten hayret duymama sebebiyet veriyorlar ..

Ay benim kardesim cok kötü horlar kafasına vurasim gelirdi. Sirt ustu yatınca vr cok yorulunca duzeltip uyandirma işlemi 20 dk sonra ayni:) cok zor bilirim.. karşı komşuyla yatak odalarımız bitisik ordanda geliyor bir horlama sesi

Ay bizim de ust komsu bi tonton amcamizdan geliyo horlama sesi:halay:
O ses birinden cikiyo olamaz amcanin horlamasi bagimsizligini ilan etmis kendi oyle takilio diorum bazen:KK45:

Olabilir insanlık hali
Kimi horultu duyar kimi sevişme kimi gürültü velhasıl apartman hali birbirimizi duyuyoruz:)

Karisinin duymadigini nereden biliyorsunuz. Ne yapsin kadin? Ne yapsin derken ciddi ciddi oneri istiyorum. Benim esimde horluyor:silah:
Iyice sizana kadar burda takiliyorum ben mesela. Birde ufak bebegim var. Tum gun o yoruyor. Gecede uyaniyor. Her gun pert bir sekilde kalkiyorum 11 senedir

Karisinin duymadigini nereden biliyorsunuz. Ne yapsin kadin? Ne yapsin derken ciddi ciddi oneri istiyorum. Benim esimde horluyor:silah:
Iyice sizana kadar burda takiliyorum ben mesela. Birde ufak bebegim var. Tum gun o yoruyor. Gecede uyaniyor. Her gun pert bir sekilde kalkiyorum 11 senedir
Yan çevir kocayı yani dürt yan yatsn ben öle yapiorm

Yatak odani baska bir odaya tasi cekilecek dert degil. Bizim de ust katta amca var bogaz temizleme sesi geliyor arada beterin beteri var :KK70:

Çoğunluk sizinle aynı durumdaymış. İnsanüstü özellik değilmiş yani. :-)
Konu başlığını görünce merakla daldım horlama çıktı. Sanırım sese karşı hassasiyetiniz var. Ben de duyarım ama vurur kafayı yatarım. Allah size kolaylık versin.

A dostlar soyleyin bana nasi bir insanin horlama sesi alt kata kadar gelir boylesi bir desibelde horlayabilmek insanustu bir ozellik degil de nedir??

Ve bu insanin evindekiler benim alt kalttan duydugum horultuyu duymayarak (hatta yaninda yatan karisi ) ayriyeten hayret duymama sebebiyet veriyorlar ..
Benim üst katta oturuyor olma ihtimalin yüksek :KK71:
Kesin eşimin sesi de üst ve alt katlardan duyuluyordur :KK30: 6 yıldır alıştım motorlu testereyle uyumaya şimdi hiç etkilemiyor :KK47:

Benim eşim de horluyor ,asla horladigini kabul etmez bu arada. Uykusu çok ağır ,uyandırıp susturamiyorum. Ayaklarimla ite ite yataktan atıyorum , yan çevirip yastığını yatakla sırtı arasına koyuyorum ki sırt üstü dönüp de horlmaya devam etmesin :) bir süre rahat edip huzurla uyuyorum .ta ki uyanıp yatağa geri dönene kadar :)

Demin de diyor ki ,daughter dün gece beni tekmeledin mi , belim çok agiriyor. Sadece tekmelendigim sabahlar böyle ağrıyla uyanıyorum :) valla uyanıkken tekmelemedim ama uyurken yaptıklarım için garanti veremem dedim ,azıcık güreştik :) yani kadının kocası da böyleyse duyuyordur ama yapacak birşey yok .eşler olarak çok üzgünüz :)

Bizim yan komşuda çok horluyor ve karısı odadan atıyor Ada'mı o da Hergün bizim yatak odamın dibindeki oda da uyuyor.Ben çekiyorum eşinin yüzünden :) Artık normal geliyor.

Horlamak sağlık sorunu yapacak birşey yok :anne: horlama seslerine vücudum bağışıklık kazandı zaten. Çevremde herkes horluyor:-) bazen bende

Back
X