• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Doğar doğmaz oğlunu sünnet eden var mı???

ben oğlumu 25 günlükken sünnet ettirdim veee hemencikk iyileşti herkese tavsiye ederim

merhabalar
benim oğlum gece 10 da doğdu ertesi gün hastaneden çıkmadan saat 12 di gündüz yani daha 14 saatlik bir bebecikti. hep doğar doğmaz istiyordum ve yaptırdık bir çocuk anestezi profu bir iğne vurdu ve çocuk üroloji cerrahı da işlemi gerçekleştirdi. toplam 5 dk bile sürmedi. eşim de yanlarındaydı. resimleri bile var. çocuk 1 hafta içinde o bölgede sinir oluşmadığı için zaten acı hissetmezmiş. ne pansuman ne antibiyotik hiçbişiey kullanmadık sadece teramisin sürdük o bölgeye 3 gün hiç sıkıntı çekmedik. altı ay sonra abimin de oğlu oldu o da 1 haftalıkken yaptırdılar bizim çok rahat ettiğimizi görünce onda da çok şükür problem çıkmadı.bize de kayınvalidemler çok karşı çıkmıştı olurmu öyle şey diye ama şimdi iyi ki yapılmış diyorlar.demişler ya göbekten önce iyileşiyor diye aynen öyle oldu. ben çok rahat ettiğim için herkese tasiye ediyorum o yüzden bu kadar uzun oldu yazdıklarım arkadaşlar

arkadaşlar merhaba, ben görüştüm sünnet yapan doktorlarla ve ilk 3 hafta içind eyapılırsa, bebekte hiçbir antibiyotik ilaç v.s bişey gerek kalmıyormuş. ıyileşme sürecide çabuk oluyormuş o sebeple ilk 3 haftada yapmanızı öneririm yaptıranlarda çok memnun, bizde yaptıracağız inşallah doğunca allah nasip ederse çok isityorum.Sonradan büyüdükçe genel anestezi ile yapıyorlar yazık çocuğa narkoz verilmesi ağrısı psikolojisi şu bu derken en iyisi bebekken yaptırmak

Biz de kırkı çıkmadan yaptırdık sadece ilk gün tuvaletini yaptığında falan çok ağladı. Ertesi güne pek birşeyi kalmadı. Zaten bir haftada epeyi toparladı o bölge. Sadece anestol ve antibiotikli krem kullandım. Herkese tavsiye ederim. Bir oğlum daha olsa onu da ilk haftada yaptırırım.

bizde 20 günlükken yaptırdık eve sünnetçi getirdik çok iidi maşallah çok ilgilendi sünnetçi.ilk gün akşama kadar ağladı biraz ağrı kesici şurup verdim hep uyudu sbahınada bişeyi kalmamıştı.o bölgede 1 hafta içinde iyileşti zaten

10 aylık oğlum var.
ilk doğduğunda yaptıralım dedik. kıyamadık.
şimdi yine niyetlendik ama en hareketli döneminde olduğu için genel anestezi yapılacakmış.
korkuyorum.
7-8 yaşlarına mı ertelesek ne ?

kaydirigubbakcemile5

ben dogar dogmaz sunnet ettirmeyi dusunuyorum hayirlisiyla

canım sarılık riskini atlattıktan sonra yaptırman daha ii olur diye düşünüyorum ben dorayı 25 günlüktü sünnet ettirdiğim zaman çünkü sünnet olduktan sonra ağrı kesici şurup kullanılıyo ve şurupta uyutuyo meleğini allah korusun şekeri düşmesin tatlım ... sağlıkla kucağına alman dileğiyle tatlım ...

benim 7 yaşında oğlum var hala sünnet yaptırmadık canı acır diye erteliyorum bencede en güzeli doğundan sonraki günler sünnet yapmak 2.erkek olursa öyle düşünüyorum tabi hayılısı

ben 23 günlükken yaptırdım,çok da rahat ettim 10 güne kalmadı iyileşti,4 dikiş atıldı dikişler biraz geç attı ,yaklaşık 25 günü buldu...şu an 3 aylık şükür bi problemimiz yok..inşallah büyüyünce dua eder bize erken yaptırdık diye :))))

biz zorunluluktan
hem amelyat hemde sünnet yaptırdık
tam doğum günüydü
hediyesi acı oldu
yavrum
hem sağ kasık üstünden amelyat dikişi vardı hemde sünnet olmuştu aynı anda
o yüzden zorlandık
sünneti acımaz
amelyatı acır dedi doktor
ama ikiside şükür hemen iyileşti
pipisinin dikişleri
düşüyomuş ozaman çok korkmuştum