- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
aylardan şubattı çok soğuktu ve ben çok üşüyordum üzerine birde bitanecik aşkımın askere gitmesi eklendi sonra kendime en yakın bulduğum yer olan kk ya geldim ve kendimi asker yarenlerinin yanına attım orda teselli olabileceğimi düşündüm ölede oldu sıcacık kalpler benimle aynı durumda olanlarla olmak bana çok iyi geldi ve içlerinde kocaman yürekli biriyle tanıştım canım arkadaşım,sırdaşım,dert ortağım,herşeyim oldu zor zamanlarımda hep yanımda oldu , sıkılmadan,bıkmadan,usanmadan onun o kocaman hasret dolu yüreğinde beraber üzüldük beraber güldük ve şimdi artık o DOĞAN GÜNEŞ DİYCEK aşkına kavuşucak onu çok ama çok seviorum sabretti,bıkmadı usanmadı bekledi aşkını ve artık alıo onu kollarına inşallah bundan sonra rabbim onları hiç ama hiç ayırmaz ve ben birkezde düğünleri olduğunda yazarım içimden gelenleri
VE SEN KOCA YÜREKLİ CANIM ARKADAŞIM KANKAM MEVOŞUM SENİ ÇOK SEVİORUM VE HEP SENİNLEYİM DOĞAN GÜNEŞİN BENİMDE GÜNEŞİM
DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA....
VE SEN KOCA YÜREKLİ CANIM ARKADAŞIM KANKAM MEVOŞUM SENİ ÇOK SEVİORUM VE HEP SENİNLEYİM DOĞAN GÜNEŞİN BENİMDE GÜNEŞİM
DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA....
![$güneş.jpg $güneş.jpg](https://www.kadinlarkulubu.com/data/attachments/130/130747-9a2e0cab00066fedaab650d152a8bc58.jpg?hash=mi4MqwAGb-)