Doğan bir güneşimiz varr:)

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
373
aylardan şubattı çok soğuktu ve ben çok üşüyordum üzerine birde bitanecik aşkımın askere gitmesi eklendi sonra kendime en yakın bulduğum yer olan kk ya geldim ve kendimi asker yarenlerinin yanına attım orda teselli olabileceğimi düşündüm ölede oldu sıcacık kalpler benimle aynı durumda olanlarla olmak bana çok iyi geldi ve içlerinde kocaman yürekli biriyle tanıştım canım arkadaşım,sırdaşım,dert ortağım,herşeyim oldu zor zamanlarımda hep yanımda oldu , sıkılmadan,bıkmadan,usanmadan onun o kocaman hasret dolu yüreğinde beraber üzüldük beraber güldük ve şimdi artık o DOĞAN GÜNEŞ DİYCEK aşkına kavuşucak onu çok ama çok seviorum sabretti,bıkmadı usanmadı bekledi aşkını ve artık alıo onu kollarına inşallah bundan sonra rabbim onları hiç ama hiç ayırmaz ve ben birkezde düğünleri olduğunda yazarım içimden gelenleri
VE SEN KOCA YÜREKLİ CANIM ARKADAŞIM KANKAM MEVOŞUM SENİ ÇOK SEVİORUM VE HEP SENİNLEYİM DOĞAN GÜNEŞİN BENİMDE GÜNEŞİM
DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA....
$güneş.jpg

kankammmmmmmm :5::5::5::5:

seni çoooooooooooooook seviyorum :32:

ben bu yolu seninle yürüdüm ağladım sen vardın güldüm sen vardın iyiki tanımışım sni :43: sen beim olmayan ablam olmayan kardesım kankaaam herbişeyimsiiiinnnnnn :48::70::69:

beni hiç sensiz bırakma düğünümde teyze oldunda hep yanımda ol arada kızsanda :52: sevioruuuum lan seni:51:

teşekkür ederim :16:

ben bu yolu seninle yürüdüm ağladım sen vardın güldüm sen vardın iyiki tanımışım sni :43: sen beim olmayan ablam olmayan kardesım kankaaam herbişeyimsiiiinnnnnn :48::70::69:

beni hiç sensiz bırakma düğünümde teyze oldunda hep yanımda ol arada kızsanda :52: sevioruuuum lan seni:51:

bende seni çok seviorummmm canım arkadaşımmm arada sinir etsemde seni çokkkkkkkk büyükkk seviorummm arkadaşım hep yanındayım inş. canım kankammmmm:70::70:

Gözün aydın canım..

Bu son ayrılığınız olsun Allah başka ayrılıklar göstermesin
:66: :66:

bende seni çok seviorummmm canım arkadaşımmm arada sinir etsemde seni çokkkkkkkk büyükkk seviorummm arkadaşım hep yanındayım inş. canım kankammmmm:70::70:

ayy cok sulu goz olduum kızzz :2: aglamak yokk gulmek var artıkkk darısııı hepınızın basına :65:

Cadım kazanım tertibim iyiki açtın nen bu topiği:9:
Ağzına klavyene sağlık, çok güzel yazmışsın...

Mervoşum, canım tertom:1: terto dedik birbirimize, arada birkaç devre asker daha gitmiş olsada biz o kadar çok şey paylaştık ki, yeri geldi terto olduk, yeri geldi devo olduk, kanka olduk, sırdaş olduk... herbişeyimzi paylaştık...
acılarımızı, mutluluklarımızı, sırlarımızı...
Birlikte gün saydık, hasret çektik, mehtap saydık..
Dertlerimize çare olduk, yaralarımızı sardık..
Topiğe ilk geldiğim günden beri seda ve sen hiç yalnız bırakmadınız beni..
Ben de bu mutlu gününde seni yalnız bırakmam canım benim.
Bak ben yarıladım askerliği, sen de bitirdin çok şükür.
Allah seni ve zeynel eniştemi sonsuza dek ayırmasın, başka ayrılık hasret yaşamayın inşallah..
Seni seviyorum mervoşum:70::69::54:
Hadi bakalım, bu geceden itibaren senin için ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:52::64::64::64::64:

Mervoşum, canım tertom:1: terto dedik birbirimize, arada birkaç devre asker daha gitmiş olsada biz o kadar çok şey paylaştık ki, yeri geldi terto olduk, yeri geldi devo olduk, kanka olduk, sırdaş olduk... herbişeyimzi paylaştık...
Allah seni ve zeynel eniştemi sonsuza dek ayırmasın, başka ayrılık hasret yaşamayın inşallah..
Hadi bakalım, bu geceden itibaren senin için ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:52::64::64::64::64:

teşk ederim kuzum içimden gelenleri yazdım sende bizi teselli ediosun kaldık 2 terto başbaşa bundan sonra sen beni ben seni teselli ederiz bebem:69:

:14::14::14::14: ya ağlatmayııın bni siz benim arkadaslarım tertolarım kankım her bişeyimsiniz bız bu yolda hep beraber yuruduk her seyımızı paylastık agladık hep destek olduk bırbırımıze :59: sende bu günleri gör hemencık ınsalahhh :65: sızlerı hıc bırakmıcam her gun gelcem topıge :14: bu topıge ılk gırdımde ne zordu hersey ama ben tezkere alıorum :30::31: ne uzaktı bana bır zamanlar ama sımdı mutlumuyum saskınmıyım bılmıorum bıle ama bıtecene ınanmıorum hala :26:

ben de ağladım nenn sizin yüzünüzden:58::14::43:
aglama yok artık :14::5:
aynn bebem canım kankam iyiki kk varmış buldum seni kuzum yaaaa gülüom taam:34:
ewettttt kankaaaam gül tammmm :32:
teşk ederim kuzum içimden gelenleri yazdım sende bizi teselli ediosun kaldık 2 terto başbaşa bundan sonra sen beni ben seni teselli ederiz bebem:69:

yaa ben sizi bırakmaaaaam :41::47: gelcem her gun :51:
arada sıze hava atarım ahahahhaha :60::60::60::60::60:

:14::14::14::14: ya ağlatmayııın bni siz benim arkadaslarım tertolarım kankım her bişeyimsiniz bız bu yolda hep beraber yuruduk her seyımızı paylastık agladık hep destek olduk bırbırımıze :59: sende bu günleri gör hemencık ınsalahhh :65: sızlerı hıc bırakmıcam her gun gelcem topıge :14: bu topıge ılk gırdımde ne zordu hersey ama ben tezkere alıorum :30::31: ne uzaktı bana bır zamanlar ama sımdı mutlumuyum saskınmıyım bılmıorum bıle ama bıtecene ınanmıorum hala :26:

bitti bile kankam p.şembe günü aşkın birdaha hiç ayrılmamak üzere kollarında inş. rabbim bundan sonra hep güldürsün sizi:70::70:

Back