• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğalgazlı bir evi daha iyi ısıtmak için fikirlerinizi bekliyorum..

boya ile ilgili bi durumda olabilir bu bence demliçay arkadaşım..

saten boya daima terleme yapar duvarda
ancak su bazlı boyalarda olmaz
ancak açıp kapatılan kombilerde duvarın kireç olması lazım ki terleme yapmasın
su bazlı boya bile işe yaramaz arkadaşım

saten boya daima terleme yapar duvarda
ancak su bazlı boyalarda olmaz
ancak açıp kapatılan kombilerde duvarın kireç olması lazım ki terleme yapmasın
su bazlı boya bile işe yaramaz arkadaşım

hııııııım tamam o zaman..teknik bi açıklama olmuş,benim o kadar bilgim yok.sadece en sağlıklı ve oksijen geçirgenliği yüksek maddenin kireç olduğunu biliyorum..açıp kapama olayının bu kadar zararlı olduğunu öğrenmemiz iyi oldu.teşekkürler..

hııııııım tamam o zaman..teknik bi açıklama olmuş,benim o kadar bilgim yok.sadece en sağlıklı ve oksijen geçirgenliği yüksek maddenin kireç olduğunu biliyorum..açıp kapama olayının bu kadar zararlı olduğunu öğrenmemiz iyi oldu.teşekkürler..

rica ettim canım ne demek a.s.

arkadaşlar bilgileriniziçin saolun bende doğalgaz kullanıcısıyım ve kesinlikle evimde ısındığımı hatırlamıyorum evimin 1 cephesi güneş görüyo 1 cephesi görmüyo son kattayım alt kattakiler klimayla tek odayı ısıtıyor ve biz donuyoruz geçen kış 500 ödedik 3 ay boyunca banamısın demedi bu sene salonım kapalı mutfağım ve çocuk odam kapalı diğer heryer yanıyo 250 geliyor ve 2 de çalıştırıyorum şu folya olayını alıp denemeyi düşündüm inş işe yarar şu 100 tl ve 60 tl geliyo diyen arkadaşlarada hayran kaldım bizde görücekmiyiz o günleri ev değiştirmek lazım heralde

valla küçük sıcak hava üfleyen elektrikli fanlar var oturduğunuz yerde onu da alıp açabilirsiniz,koçtaş ta var bizim fatura 89 tl geldi,gerçi bizim ev biraz sıcak oluyo bi de karı-koca kutup ayıları gibi 10 cm yağ barındırıyoruz herhalde vücudmuzda:))pek üşümüyoruz nedense....

bızım evdekı duvarlar saten terlıyor gıbı yagmur yagınca resmen akıyor dıs cepe sıvalı degıl pımapen camlar da elenınce odada nefes alınmıyor sakın ama sakın saten boya yaptırmayın oyle bır evı tutmayın pısman olursunuz bızım gıbı neymıs sılınyormus akıyor nefes alamıyorum kuf oluyor duvarları gectım ranza var odamısda ranzanın tahtaları bıle kuf oldu yesıl yesıl ıkıde bır temızlık havalandırma yapsamda bana mısın demıyor

aksamları yakıyoruz gunduz ıse tek odayı yaktık 130 tl geldı

benim ev saten boya değil plastik boya buna rağmen yatak odam mahvoluyo buhar yapıyo duvarlar ve küf oluyo ısınmamaısda cabası bende salonum ve banyom hariç her yeri yakıyorum geçen ay 152 geldi akannehir ama evde olmadığım zamanlar bile söndürmüyorum kapatırsam hiç ısınamıyoruım devamlı yanıyo bakalım bu ay kaç gelecek 150 gözden çıakrdım yine bakalım boshayallersmile

arkadaşlar bilgileriniziçin saolun bende doğalgaz kullanıcısıyım ve kesinlikle evimde ısındığımı hatırlamıyorum evimin 1 cephesi güneş görüyo 1 cephesi görmüyo son kattayım alt kattakiler klimayla tek odayı ısıtıyor ve biz donuyoruz geçen kış 500 ödedik 3 ay boyunca banamısın demedi bu sene salonım kapalı mutfağım ve çocuk odam kapalı diğer heryer yanıyo 250 geliyor ve 2 de çalıştırıyorum şu folya olayını alıp denemeyi düşündüm inş işe yarar şu 100 tl ve 60 tl geliyo diyen arkadaşlarada hayran kaldım bizde görücekmiyiz o günleri ev değiştirmek lazım heralde
folyonun fayda edip etmediğini denersen yazarmısın arkadaşım?
valla küçük sıcak hava üfleyen elektrikli fanlar var oturduğunuz yerde onu da alıp açabilirsiniz,koçtaş ta var bizim fatura 89 tl geldi,gerçi bizim ev biraz sıcak oluyo bi de karı-koca kutup ayıları gibi 10 cm yağ barındırıyoruz herhalde vücudmuzda:))pek üşümüyoruz nedense....
:))
bızım evdekı duvarlar saten terlıyor gıbı yagmur yagınca resmen akıyor dıs cepe sıvalı degıl pımapen camlar da elenınce odada nefes alınmıyor sakın ama sakın saten boya yaptırmayın oyle bır evı tutmayın pısman olursunuz bızım gıbı neymıs sılınyormus akıyor nefes alamıyorum kuf oluyor duvarları gectım ranza var odamısda ranzanın tahtaları bıle kuf oldu yesıl yesıl ıkıde bır temızlık havalandırma yapsamda bana mısın demıyor

saten boya haa?sağol uyarın için

koçtaştan aldım folyaları bu ayki faturayla karşılaştırıcam sizlede paylaşırım yeni evimizede taşınıyoruz evdenmi kaynaklı görücez bakalımm

o folyoların içinde ısı yalıtım levhası var peteğin arkasında mutlaka işe yarar he bir de yine koçtaşta peteğin üstüne konulan pilastik hava akımını perdelere doğru değil de odaya doğru veren bir şey daha var ona da bakın isterseniz. koçtaşın internet sitesinde fiyatı ve görüntüsü daha ayrıntılı bilgileri mevcut.

o folyoların içinde ısı yalıtım levhası var peteğin arkasında mutlaka işe yarar he bir de yine koçtaşta peteğin üstüne konulan pilastik hava akımını perdelere doğru değil de odaya doğru veren bir şey daha var ona da bakın isterseniz. koçtaşın internet sitesinde fiyatı ve görüntüsü daha ayrıntılı bilgileri mevcut.
baktım sitesine ama bulamadım öyle bi şey..ürünün adı ne ki?...

Son düzenleme:
ızocam ızopan Radyatör Arkalığı

• Radyatör, soba ve fırınların arkasında ısı tutucu olarak kullanılır
• 550x900 mm.
• Kalınlık 1,5 cm.
• 2 li paket fiyatıdır
50x100 cm
ızocam ızopan Radyatör Arkalığı
9,90 TL bu o radyatör arkasın yalıtım levhası da o pilastik şeyi de koçtaşın internet sitesinde görmüştüm kaldırılmış galiba siteden bulamadım bende.adını da bir bilsem.

İzocam İzopan Radyatör Arkalığı

• Radyatör, soba ve fırınların arkasında ısı tutucu olarak kullanılır
• 550x900 mm.
• Kalınlık 1,5 cm.
• 2 li paket fiyatıdır
50x100 cm
İzocam İzopan Radyatör Arkalığı
9,90 TL bu o radyatör arkasın yalıtım levhası da o pilastik şeyi de koçtaşın internet sitesinde görmüştüm kaldırılmış galiba siteden bulamadım bende.adını da bir bilsem.

radyatör arkalığını ben de gördüm sitede,diğerini merak etmiştim..teşekkürler ilgine...

slm ezinecim peteğin üzerine konan hava akımı için olan şeyden çanakkalede var ışık color varya onun sokağında tosunlar alışveriş merkezi var orda var onlardan bi bak istersen

Öncelikle evin büyüklüğü ve pencere sayısı çok etkiliyo evin ısınmasını,

Ayrıca güneş görmesi de etkiliyo,

Benim önceki evim çok büyüktü ve fransız cam ve balkon vardı,yatak odasında bile kocaman balkon vardı,

Güneş görüyodu ama hiç ısınmıyodu,350 tl en fazla faturamız oldu,

Şimdiki evim normal Toki,her yerde aynı plan sanırım,oturan bilir fazla penceresi yok normal yani,

Odalar normal büyüklükte,orta kattayız,üstümüz altımız dolu yanıyo yani,

Güneş de görüyo ve fazla büyük olmadığı için çabuk ısınıyo geç soğuyo,

Ayrıca evinize mutlaka kombi termometresi yerleştirin,onu ayarlıyosunuz istediğiniz

dereceye,sıcaklık mesela 24 derece istediniz,24 derece olunca kombi kendi kendine

otomatikmen duruyo ve 24derecenin altına düşünce kendi kendine yanmaya başlıyo,

Bu şekilde tasarruf ediyo kombi yani,

Biz sabah kapatıp akşam açmamıza rağmen derece 20nin altına düşmüyo,gelince yakıyoruz hemen ısınıyo,

En fazla faturamız da 150 TL geldi tüm kış,

Benim size tavsiyem kombinin ayarıyla fazla oynamayın,belli bi dereceye getirin ve

termometreyle sıcaklığı sabit tutun.

olumunekankayizsmile

slm ezinecim peteğin üzerine konan hava akımı için olan şeyden çanakkalede var ışık color varya onun sokağında tosunlar alışveriş merkezi var orda var onlardan bi bak istersen
he biliyorum orayı asbocuğum..teşekkürler...
Öncelikle evin büyüklüğü ve pencere sayısı çok etkiliyo evin ısınmasını,

Ayrıca güneş görmesi de etkiliyo,

Benim önceki evim çok büyüktü ve fransız cam ve balkon vardı,yatak odasında bile kocaman balkon vardı,

Güneş görüyodu ama hiç ısınmıyodu,350 tl en fazla faturamız oldu,

Şimdiki evim normal Toki,her yerde aynı plan sanırım,oturan bilir fazla penceresi yok normal yani,

Odalar normal büyüklükte,orta kattayız,üstümüz altımız dolu yanıyo yani,

Güneş de görüyo ve fazla büyük olmadığı için çabuk ısınıyo geç soğuyo,

Ayrıca evinize mutlaka kombi termometresi yerleştirin,onu ayarlıyosunuz istediğiniz

dereceye,sıcaklık mesela 24 derece istediniz,24 derece olunca kombi kendi kendine

otomatikmen duruyo ve 24derecenin altına düşünce kendi kendine yanmaya başlıyo,

Bu şekilde tasarruf ediyo kombi yani,

Biz sabah kapatıp akşam açmamıza rağmen derece 20nin altına düşmüyo,gelince yakıyoruz hemen ısınıyo,

En fazla faturamız da 150 TL geldi tüm kış,

Benim size tavsiyem kombinin ayarıyla fazla oynamayın,belli bi dereceye getirin ve

termometreyle sıcaklığı sabit tutun.

olumunekankayizsmile

bi de açıp kapatmayı faturayı arttırıyo diyolar,yine iyiymiş sizin fatura...

he biliyorum orayı asbocuğum..teşekkürler...

bi de açıp kapatmayı faturayı arttırıyo diyolar,yine iyiymiş sizin fatura...

Evet biz de şaşırdık ilk zaman,ev küçük ya çok zorlanmıyo hemen ısıtıyo kombi galiba...

kaydirigubbakcemile4

Back
X