• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğalgaz

Kutudakalansonuykuhapi

shakespeare soneleri
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
3.791
1.815
248
Ankara
doğal gaz aboneliği sonrası, bir kaç gün sonra kontrol için yetkililer geliyor ve ben evde yoktum. Sonrasında yine geliyorlar ve ben yine yoktum. Şimdi bu durum daha sonrasında bir sıkıntı çıkartır mı? Saati sökmek yada aboneliği iptal etme gibi bir aksi durum yaşanır mı? Başkent doğal gaz tarafından.

Söyleyin yine gelsinler. Kontrol gerekli. Belgelere işleniyor çünkü. Daha sonraki bakımlarda gerekli. Sizin güvenliğiniz açısından. Randevu almışlardı bizden bu arada.

doğal gaz aboneliği sonrası, bir kaç gün sonra kontrol için yetkililer geliyor ve ben evde yoktum. Sonrasında yine geliyorlar ve ben yine yoktum. Şimdi bu durum daha sonrasında bir sıkıntı çıkartır mı? Saati sökmek yada aboneliği iptal etme gibi bir aksi durum yaşanır mı? Başkent doğal gaz tarafından.
Onun caresı yok evde olmak zorundasın ki evin içindeki tesisatı kontrol edip sana da imzalatıyorlar... Birşey olmaz ama dogalgazın acılmaz..

Zannetmiyorum bi sorun olucağını tekrar randevu al en azından biri gelip dursun evinde randevu günün saatin nasılsa sms ile bildiriliyo

Back
X