Dogalgaz faturası isyanı

Gonlugzel

26/05/2019<3 <3
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
571
663
23
30
Hanımlar mrb mart ayından beri dogalgaz faturası kesilmedi bu ayın 3de geldi ve toplam 770lira olarak bz kışın aylık 300lira yaķıyoruz ama marttan beri sadece ocak ve sıcak su kullandık sizce bir karısıklık olmus olabilirmi sizin başınıza boyle birsey geldimi tam bayram haftası mahvetti bizi

Çok gelmiş bi araştırın
Ya önceden ödenmeyen faturanız var ya da geç yazıldığı için cezalı yazılmış olabilir

770 mi :işsiz:
Bu ayda hiç normal değil. Mart ayından bugüne olsa bile çok. O kadar soğuklar olmadı ki yaw bi kar bile görmedik.
Siz onu igdaşa gidip bir sorun. Ayrıca üç ay hiç gelmemeside normal değil her ay gelmesi lazım. Var onda bir sıkıntı.

Belli bi tutarin altindaysa fatura gelmiyor
3 aylik toplam 770 gelmis ben oyle anladim. 3 aylik 770 fazla mi ?

Ilgili kurumu arayınca bu konuda yardımcı oluyorlar. Geçen yaza doğru benzer bir durum yaşadık arayıp söyleyince düzelttiler.

Belli bi tutarin altindaysa fatura gelmiyor
3 aylik toplam 770 gelmis ben oyle anladim. 3 aylik 770 fazla mi ?
Doğalgaz da hiç öyle az miktara fatura etmediklerine rastlamadım ben birkaç ay evde değildim 6 tl yi fatura etmişlerdi Kaldı ki 770 tl..

İyi de gelmediyse 20 tl altı diyelim yine kalan miktar 730 TL 1 ay için çok değil mi? Bence bir hata söz konusu..
Gerçi evet dediginiz gibi bi sıkıntı olabilir

Doğalgaz da hiç öyle az miktara fatura etmediklerine rastlamadım ben birkaç ay evde değildim 6 tl yi fatura etmişlerdi Kaldı ki 770 tl..
Aa gecenlerde bize de 2 aylik fatura geldi 40 tl lik. heralde belli tutarin altinda olunca fatura gondermiyorlar diye dusundum normalde 20 falan gelirdi.

Ilgili kurumu arayınca bu konuda yardımcı oluyorlar. Geçen yaza doğru benzer bir durum yaşadık arayıp söyleyince düzelttiler.
Banlanmıstimda yorumları göremedim tühhh keske arasaymsz ya esimde hic ugrasmazki gdip yatırdı hemen sanki kullandk o kadar

Back
X