- 2 Ocak 2024
- 154
- 39
- 34
- Konu Sahibi kirmizigullll
Merhaba arkadaşlar aramızda tüpleri kapalı olup bitkisel yöntemlerle tüplerini açan hamile kalan var mı acaba varsa neler kullandı anlatabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanında bende çok araştırdım ama doğal yolla açılanı görmedim belki de bana denk gelmedi bilmiyorum. Eğer tüpleriniz açılacak düzeydeyse rahim filmi çekerken açılır. Ama rahim filmi çektirdiniz açılmadı mı o zaman uğraşmadan tüp bebek tedavisine başlayın.Merhaba arkadaşlar aramızda tüpleri kapalı olup bitkisel yöntemlerle tüplerini açan hamile kalan var mı acaba varsa neler kullandı anlatabilir misiniz
Cevabınız için teşekkür ederim sizin tüp bebek mi olduZamanında bende çok araştırdım ama doğal yolla açılanı görmedim belki de bana denk gelmedi bilmiyorum. Eğer tüpleriniz açılacak düzeydeyse rahim filmi çekerken açılır. Ama rahim filmi çektirdiniz açılmadı mı o zaman uğraşmadan tüp bebek tedavisine başlayın.
Evet tüp bebek. Benim 2 tüpümde baştan sona kapalıydı. 7 ay iltihap tedavisi gördüm. 2 kez rahim filmi çekildim ama açılmadı.Cevabınız için teşekkür ederim sizin tüp bebek mi oldu
Nerede tedavi oldnzEvet tüp bebek. Benim 2 tüpümde baştan sona kapalıydı. 7 ay iltihap tedavisi gördüm. 2 kez rahim filmi çekildim ama açılmadı.
Allah çocuğunuzu size bağışlasın inşallahEvet tüp bebek. Benim 2 tüpümde baştan sona kapalıydı. 7 ay iltihap tedavisi gördüm. 2 kez rahim filmi çekildim ama açılmadı.
Benimde tüplerim kapalı laparoskopi amaliyeti oldm açılmadı malesefZamanında bende çok araştırdım ama doğal yolla açılanı görmedim belki de bana denk gelmedi bilmiyorum. Eğer tüpleriniz açılacak düzeydeyse rahim filmi çekerken açılır. Ama rahim filmi çektirdiniz açılmadı mı o zaman uğraşmadan tüp bebek tedavisine başlayın.
Aret kamardaNerede tedavi oldnz
O zaman hiç uğraşmayın tüp bebek deneyin. Doktorları araştırın iyice. İçinize sinen yerde tedavi görün.Benimde tüplerim kapalı laparoskopi amaliyeti oldm açılmadı malesef
Tup bebek icin yurtdisindan istanbula aret kamara geldim benden rahim filmi istedi… echomarda cekildim ve o sirada tuplerim kapali cikdi … dr iki tüpüde acti… belki dogal yoldan hamile kalabilirimMerhaba arkadaşlar aramızda tüpleri kapalı olup bitkisel yöntemlerle tüplerini açan hamile kalan var mı acaba varsa neler kullandı anlatabilir misiniz
İnşallah kalırsınızTup bebek icin yurtdisindan istanbula aret kamara geldim benden rahim filmi istedi… echomarda cekildim ve o sirada tuplerim kapali cikdi … dr iki tüpüde acti… belki dogal yoldan hamile kalabilirim
Ne kadar süre geçtiTup bebek icin yurtdisindan istanbula aret kamara geldim benden rahim filmi istedi… echomarda cekildim ve o sirada tuplerim kapali cikdi … dr iki tüpüde acti… belki dogal yoldan hamile kalabilirim
Hangi doktora gittiniz rahim filmi için? Yani hangi şehirdeTup bebek icin yurtdisindan istanbula aret kamara geldim benden rahim filmi istedi… echomarda cekildim ve o sirada tuplerim kapali cikdi … dr iki tüpüde acti… belki dogal yoldan hamile kalabilirim
Hamile kalabildiniz miBen istanbulda aret kamara gitim oda beni sislideki echomara yoladi rahim filmi icin sonra tüpler tikali cikdi orda acildi
Hayir cunku tuplerim acildinda yumurtalama gunum baslamisdi ama 3 gun beraberlik yasakdiHamile kalabildiniz mi
Tüp filmi canınızı yaktı mı hiç hsg yaptırdıginizda anestezi ile mi oldu acabaHayir cunku tuplerim acildinda yumurtalama gunum baslamisdi ama 3 gun beraberlik yasakdi
Laparoskopi ameliyatı olmanıza rağmen açılmadıysa bitkisel nasıl açılsın? Gerçekçi olalım ameliyat en etkili yöntem. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe gidin. İyi ki zamanımızda böyle bir tedavi yöntemi var. 20 25 yıl önce yokmuş.Benimde tüplerim kapalı laparoskopi amaliyeti oldm açılmadı malesef
Laparoskopi ile açılmayıp doğal yoldan hamile kalanlar tanıdım o yüzden bir umut sormak istedimLaparoskopi ameliyatı olmanıza rağmen açılmadıysa bitkisel nasıl açılsın? Gerçekçi olalım ameliyat en etkili yöntem. Vakit kaybetmeden tüp bebeğe gidin. İyi ki zamanımızda böyle bir tedavi yöntemi var. 20 25 yıl önce yokmuş.