• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Doğal yollarla sütümü nasıl çoğaltabilirim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Neslihan ozer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
29
30
3
26
Selamın aleyküm arkadaşlar benim kizim 2 buçuk aylik ve meme resiyle karşılaştım emmesini için azaldı nasil cogaltabilirim yardimci olurmusunuz..

Nane ve adacayi hiç birsekilde tüketme, rezene çayı emzirme de çok iyi. Dereotu sütü arttırır. Emzirirken her akşam bir kase yoğurda dereotu doğar yerdim ☺️ sık sık emzirmeye yatır bebeğini. O emdikce cogalicak sütun. Stresten uzak dur. Ama en önemlisi vücuduna güven. Muhteşem yaratılmış kadın vücudu. Duruma en kısa zamanda uyum sağlar.

Nane ve adacayi hiç birsekilde tüketme, rezene çayı emzirme de çok iyi. Dereotu sütü arttırır. Emzirirken her akşam bir kase yoğurda dereotu doğar yerdim ☺ sık sık emzirmeye yatır bebeğini. O emdikce cogalicak sütun. Stresten uzak dur. Ama en önemlisi vücuduna güven. Muhteşem yaratılmış kadın vücudu. Duruma en kısa zamanda uyum sağlar.
Teşekkürler☺

Selamın aleyküm arkadaşlar benim kizim 2 buçuk aylik ve meme resiyle karşılaştım emmesini için azaldı nasil cogaltabilirim yardimci olurmusunuz..
Günde en az 2 lt su. Rezene çayı ve dereotu, bir de imkan buldukça uyumanı tavsiye ederim. Vücut dinlenince süt üretiminin arttığını düşünüyorum.

Back