• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal yollarla miyomu dan kurtulan ya da küçükten var mı?

Starstyle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
336
135
103
44
Arkadaşlar merhaba benim miyom sorunum var ve adet dönemlerin bu yüzden aşırı ağrılı geçiyor doktorlar ameliyat hariç bir tedavi öneriyor riskleri malum .
Aranızda doğal yollarla miyomu dan kurtulan var mı ?

Ben ameliyat oldum miyomlarım büyüktü ve çok korkuyordum 1 ay stres çektim bunun yüzünden sonra dedimki kendime ameliyat korkulacak birşey değil inanın asıl ondan sonrası daha zor insanına göre değişir tabikide eğer senın miyomlar küçükse aktardan çobançantası çayı al onu iç faydası var ve soğan suyu kürü . Çobançantasının tarihi senesini geçmemesi lazım arkadasım büyümeden önlemini al yoksa sonrası ameliyat Allah şifa versin ben şuan yatıyorum hala daha ayaklanmadım

Ben ameliyat oldum miyomlarım büyüktü ve çok korkuyordum 1 ay stres çektim bunun yüzünden sonra dedimki kendime ameliyat korkulacak birşey değil inanın asıl ondan sonrası daha zor insanına göre değişir tabikide eğer senın miyomlar küçükse aktardan çobançantası çayı al onu iç faydası var ve soğan suyu kürü . Çobançantasının tarihi senesini geçmemesi lazım arkadasım büyümeden önlemini al yoksa sonrası ameliyat Allah şifa versin ben şuan yatıyorum hala daha ayaklanmadım
Canım merhaba çobançantadını ilk defa duyuyorum işe yarar mı soğan suyunu iki kere yaptım bi değişiklik yok çok sancım oluyor her adet döneminde ölüyorum sancıdan bir de bebek istiyorum acaba çoban çantası çayının zararı olur mu çok sordum ama bir de çoban çantası nasıl içiliyor

Aktarlarda satılıyor sorabilirsin yan etkisi var ise eğer kullanmazsın.

Back