Doğal yollarla meme büyütülür mü

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
Baslik neye uygun olacagınıu bılemedım ancak mustehcen konu diye buraya aciyorum konuyu doğru yapmadıysam uyarın :). ıHayırlı aksamlar herkese. Nasılsiniz acaba ve oncelıkle saglıklı gunler diliyorum. Hem sohbetimiz hem sorumuz olsun. Tabi saglıgımız görüntüden kat be katca onemlı. Ancak bazen kafayi takiyoruz gorunumumuze nedense. Elbet guzel gorunmeyı herkes ıster. Büyük kucuk sekıl böle farketmeksızın sağlıklı olsun elbet memelerimiz. Memelerim 75a boyutunda. Böyle diyınce ne bıcım soru açıyorum diye dusunmedım degııl Ancak ben isterdim ki buyuk olsun az. Kıyafetımı de doldursun partnerımın gozunude:)) cogumuz ısterıız belkı. Dogal seylerle meme büyütülür mü biliyormusunuz

Partnerin mıncırsın biraz belki fark eder

Kilo alınca , dogum sonrası emzirirken bazı memeler büyür
Ama bu pek kalıcı değil maalesef
Kilo verince ve emzirme bitince fısss
Deforme olmuş memeler size kalır

Bence bedeninle mutlu olmayı dene
Estetik operasyon geçirmeyi düşünmüyorsan küçük göğüslerin artı yönlerini düşün sarkma problemi olmaz gömleklerin düğmeleri asilmadan kapanacağı için beden sıkıntısı yaşamazsın crop çok güzel durur falan filan

Hayırlı akşamlarrr. Teşekkür ederim, iyiyim siz nasılsınız
15 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. O sürece gelene kadar da bir sürü yol denedim. Gerek kremler, losyonlar, gerek hormon testleri, gerek diyetisyenler.... Hiç birinden olumlu sonuç alamadım maalesef. Benim meme dokum hiç yoktu çünkü. Emzirme sonrası tamamiyle düzleşmişti. 3 sene mücadele ettim doğal yollarla büyütmek için ancak sıfır
En sonunda aameliyata karar verdim 15 gün önce de ameliyat oldum Maddi sıkıntınız yoksa ameliyat düşünebilirsiniz sizde.

Çok iyiyim tesekkür ederim :) ya çok kibarsınız :) iyiliginiz de sıhhatınız de daim olsun insallah çok sevindim istediginiz sonuçları elde edebilmissindir Nasıl mutlu oldum ya inan ki. Doğru diyorsunuz araştırmalar sonucu ve sizin büyük tecrübeniz sonucu anlıyorm ki doğal yolla büyütme furyası reklamdan başka bi icat değil demek ki :). ya eminim ameliyat öncesi de çok hoş bi kadındınız şimdi de öylesiniz .. agrınız çok oldu mu?

Bu fikir gerçekten doğru :) harbiden düşündüm dedim istediğim sütyene giremiyorsam croplara girerim dedim sütyenlere bile ceki düzen veriyorum dikiyorum söküyorum kendime oturtturuyorum inadım inat su an ameliyatı düsünmedigim icinn ama düşünmeye başladım

Kilo alınca , dogum sonrası emzirirken bazı memeler büyür
Ama bu pek kalıcı değil maalesef
Kilo verince ve emzirme bitince fısss
Deforme olmuş memeler size kalır
Doğru o donemler gecince yine aynı görüntü kalacak geriye :) aman bi yerimiz bitse bi yerimiz başlıyor hepimiz degıl ama bazılarımız biraz takıntılı :) akışına bıraksam rahatlayacağım ama sanki hep bi eksiklik arıyormuşum gibi. Bunu psikolojik olarak yapıyorum galiba diyorum. Kesin karar vermeden de ameliyat hoş bi karar olmaz :)

Bi ara çemen yiyerek büyüttüğünü söyleyenler vardı burada, sonra bir ot vardi hayıt miydi neydi o, bir de soya sütünü duymuştum twitter'da. ne kadar doğru bilemem ama yani büyüyecek olsa bu yasa kadar büyürdü o kadar ergenlik hormonu kâr etmemiş çemen ne yapsın ben artık koca memelilerin sorunlarını okuyup kendimi avutmaya çalışıyorum

Bir de amaliyattan korkuyorsaniz yağ enjeksiyonu da yapıyorlar lokal anestezi ile ama tek seferde yeterli gelmiyor sanırım tekrar isteyen bir şey. Misal göbeğiniz çoksa oradan alıp vijjjt diye memelere sıkıyorlar 1 taşla iki kuş

Ada cayi icmek ise yariyormus ama hergün ve en az 2-3 Bardak

Hayır. Bunun doğal olan tek yolu kilo almak.
Peki bu sekilde iyice sarkar mi acaba bende suan yalanci sarkma var ve cok solukk 75 beden. 45 kiloyum bi 52 olmak istiyorum ama goguslerim daha cok sarkar mi diye korkuyorum cunku baya da kucukler bu yuzden kalemde durmuyor altinda, sarkik mi testi yapiyorum da kalemle, :) kiloyla daha vahim mi olur

Kilo alsan soluk olmaz dolgun olur ama sanmıyorum büyüme çok olmaz ben evlendigim de 45 kilo iken 70 beden di sonra kilo aldım doğum oldu yine zayıfladım sonra 65 kiloya kadar çıktım sonuç 75 pek bişey degismedi

Kilo alsan soluk olmaz dolgun olur ama sanmıyorum büyüme çok olmaz ben evlendigim de 45 kilo iken 70 beden di sonra kilo aldım doğum oldu yine zayıfladım sonra 65 kiloya kadar çıktım sonuç 75 pek bişey degismedi
Anladim cok tesekkurler cokta büyümesin bende 2 cocuk emzirdim yalanci sarkma oldu :/ biraz dolgunlassa onada raziyim boyle yumus cok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…