Merhaba, size kendi tecrübemi paylaşayım, henüz hamile olduğumu kimseye soylememişken,günlerini burdaki yazıları okuyarak.gecirmis biri olarak faydası olsun diye yazmak istedim.öncelikle bir doktor eşiyim ve aylarca kadın doğuma kontrole gittim,korunurken dahi rutin kontrole gidiyordum ,korunmayı bıraktıktan sonra da gittim değerler normal hiçbiri şey yok dendi hep evet kırmızı olan referans dışı bir değerim yoktu belki ama o zaman gebelik neden olmuyordu .Sonra yıllarca çocuk sahibi olmak isteyen bir arkadaşımın doğal yolla gebe olduğunu öğrendim ,ve sadece beslenme ile ,kendiniz asla takip edemezsiniz,diyetisyenlerin de bence bilgisi yeterli değil , o arkadaşım vesilesi ile @dr.denizmeryem fonksiyonel tıp uygulayan bir kadın doğum uzmanına.yazdim ileri derece pcos olduğumu ve tüp bebekle bile zor olduğunu söyledi,zaten kendisi
tüp bebek önermiyor asla, fonksiyonel tıp öneriyor ,ha fonksiyonel deyince aklınıza otlar.haplar ilaçlar gelmesin ,folikasit dışında ilaç yok ,ot ta yok sadece beslenme.ve.bitki çayları var ve listeler kişiye özel ,gece gündüz demeden sorularımı cevapladi deniz hoca ,yeri geldi ağladım moral verdi ,ve 1,5 aylık bir sürede her şeyim normale döndü ,2.ayda ovulasyon takibi ile hamile kaldım çok şükür ve de gece 12 den sonra birliktelik olmamasına dikkat ettim ,zaten deniz hoca artık deneyebilirsiniz dediğinde size cinsel terapi de veriyor ,zaten tüp bebek de dahil tutmama ihtimali yüksek ve bunun için de bu beslenme şart,bence zaman kaybetmeyin tüp bebeğin yanında bu ücret tuz tanesi kadar kalıyor ve de görüşmeler onlina watsaptan ve telefondan oluyor gitmenize gerek yok , çünkü deniz hoca para amacı gütmeyen bir doktor ,bu fonksiyonel beslenme ücretlerinin hepsi çocuklar için yardım olarak gidiyor ,şansli iseniz yer bulursunuz kendisi çok dolu ,değerler normal demeyin deniz hoca ne derse doğru çıkıyor