Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal Yoldan Boya Akıtmak İçin

bence canım ilk mayayı dene üstündeki boyayı akıt öyle sür bence :)

Katılıyorum canım sanaaa :)) bekliyotrummm deneyince cevaplarını :)

Kızlar bu maya maskesi saçtaki boyayı akıtıp kendi rengine mi döndürüyor yoksa ciddi ciddi rengini mi açıyor saçın??
benim saçımın üstüne koyu kahve boya vardı onu akıttı canım altında sarı balyaj vardıı onlar çıktı :) tekrar tekrar deneyince açıyormuş ama :))
Kızlar saçım altın karamel boyadım fakat tahminimden daha koyu tuttu. Saçımı aynen bu şekilde açsam turuncumu olur yoksa boyayı tamamen mi atar? ilk boyamam değil bu altındada açık karamel vardı.

yok turuncu olmaz boyayı tamamen atar diye düşünüyorumm :)

ya kızlar şu saçı nasıl yaparım bi yardım edin şuan koyu kahve bakır istiyorum

ya canım bu sarı boyayıda akıtırmı. yoksa sadece koyu renklerimi akıtıyor. bende 9 numara sarı var şuan fındık kabuğu oldu saçlarım onuda akıtabilirmiyim sence

ya canım bu sarı boyayıda akıtırmı. yoksa sadece koyu renklerimi akıtıyor. bende 9 numara sarı var şuan fındık kabuğu oldu saçlarım onuda akıtabilirmiyim sence

canım valla onu bilmiyorum bu sarı boyada açıcı olduğu için rengini daha da açabilir..

Benimde saçlarımın uçlarında sarı boya kaldı 1.5 sene öncesinden diplerim kendi renginde şimdi o mayayı kullansam saçımdaki boyayı tamamen atar mı kızlar? Yoksa sadece açar mı? Deneyen var mı? yoksa ben denicem saçımın bi tutamında

bi dene istersen boyayı tamamen atıyor ama sarı saçı akıtır mı bilmiyorum belki daha cok acabilir tatlım

saçlarım kalçamda 2005 yılından buyana hemn uzatıyorum hem boyuyorum siyah,mavi siyah ilk boyamamda kına yapmıştım ama ozaman saçım kısaydı bayağı birazdan maya tarifinizi denemeyi düşünüyorum ama 3-4 saat bekleticem inşallah güzel sonuç alırım

ben demin saçlarımı yıkadım bende işe yaramadı ama şöyle ben 2005den buyana saçımı siyaha boyuyorum saçlarım çok uzun ve 4 aydır hiç boyamıyorum bıraktım kendi haline ben saçımda 2 saat bekletebildim ufacık bir akma olmadı yeni boyayan memnun olmayan renklerde işe yarıyordur belki.

ya kızlar şu saçı nasıl yaparım bi yardım edin şuan koyu kahve bakır istiyorum
Eki Görüntüle 1218671 Eki Görüntüle 1218670

2 sene önce bu saç rengini kullanıyordum bende.çikolata ile bakır rengi karıştırıyordum.1tüp çikolata ise yarım tüp bakır kullanıyodum.daha sonra karamel+bakıra çevirmiştim.çok hoş renk oluyor.hemde şu nevacolor var ya tek tüpler onlarla boyamıştım

kızlar bnm sacım sarı röfleydi sıkıldım ombre gbi yaparak kumral attırdım 5 ay boyamadım malum sonra estiler bana gttim boya aldım turuncu oldu onu begenmeyip ertesi gun kuaförde kızıl kahve yaptırdım 2haftaya aktı dayanamadım sonbahar kızılı ask alevi ve yogun kırmızılastırıcıyı karıstırıp evde boyadım basta cok hosuma gtsede beyaz olan tenım sarılastı gbı geldi ve cook koyu kan kırmızısı oldu..tekrar boyatamazdım bu konuyu gördum..sacım uzun oldugu icin dun 5tane yas maya yapıp 8saat beklettim sonra dayanamadım yıkadım..cıkan sonuc guzeldi..tamamen akmasa da 4 ton kadar acıldı..suan uclar tarcın rengi gbi diplere dogru daha kızıl ama bakır kızıla döndu tekrar tkrar yapıcam..cdden ıse yarıyo..okadar yogun kırmızı bakır kızıla dondu bu renk bile hosuma gtti..

Bir ben mi beceremedim şu işi ya...
Çok sulu hep aktı orama burama demekki çok su koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…