- 7 Haziran 2014
- 275
- 71
bence canım ilk mayayı dene üstündeki boyayı akıt öyle sür bence :)ya kızlar bende denemek istiyorum. saçımda tek kat boya var. ama istediğim renk olmadı. yeniden boyamak istiyorum. normalde bakır istiyordum boyadım ama çok koyu oldu. sizce akıtıp tekrar mı boyayım yada bu bakırın üzerine tekrar bakırmı denemeliyim. bide açarsam turuncu flan olmaz dimi. normalde koyu kahve saçım.
harikasınız arkadaşlar vallaha yorumları okuyunca gözlerim parladı. Hem doğal hem ekonomik daha ne ister insan. Saçımı yeni boyadım ama beyazlarım hiç kapanmadı başka bir renk için açmayı düşündüm ama renk güzel olursa öyle de kalabiliri sanırım. En kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler herkese.
Katılıyorum canım sanaaa :)) bekliyotrummm deneyince cevaplarını :)
benim saçımın üstüne koyu kahve boya vardı onu akıttı canım altında sarı balyaj vardıı onlar çıktı :) tekrar tekrar deneyince açıyormuş ama :))Kızlar bu maya maskesi saçtaki boyayı akıtıp kendi rengine mi döndürüyor yoksa ciddi ciddi rengini mi açıyor saçın??
Kızlar saçım altın karamel boyadım fakat tahminimden daha koyu tuttu. Saçımı aynen bu şekilde açsam turuncumu olur yoksa boyayı tamamen mi atar? ilk boyamam değil bu altındada açık karamel vardı.
yok turuncu olmaz boyayı tamamen atar diye düşünüyorumm :)