Maske Tarifleri Doğal Yağlar ve Cilt-Özel Köşe

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

GriPin

3Kalp
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
3.405
8
Kızlar forumda okuduğum konuların içinde doğal yağların,şifalı bitkilerin hep kopuk kopuk,3ü ord 5i burda şeklinde dağıldığını gördüm ve tam olarak yararlanamadığımı düşündüm. Sizde böyle düşünüyorsanız ve benim gibi doğallıktan yanaysanız gelin doğal yağların ve şifalı bitkilerin ne işe yaradığını,nasıl kullanıldığını,deneyimlerimizi ve önerilerimizi bu topik'e yazalım. Bence birbirimize anlatacak çok şeyimiz vardır ne dersiniz?

önce ben başlayayım o zaman bugün aktardan kayısı çekirdeği yağının cilt kırışıklığına iyi geldiğini duydum. Gerçi buradada bahsedilmişti ama uzman tarafından onaylanmış oldu işte sırnaşık şey aldım ve buğün kullanmaya başladım. İlerleyen zamanlarda sonuçları aktarırım ama göz çevremede kullanayımmı bilmiyorum.Ne dersiniz gözaltınada sürülüyormudur?

Ben kayısı çekirdeği-portakal-buğday yağını yüzüm için öneren aktara güvenerek aldım
Mahvoldu yüzüm, kırış kırış oldu ve koca koca sivilceler çıktı
Çöpe yolculadım kendisini :roflol:

Ben artık bu doğal yağlara falan inanmıyorum.
O yüzden hiçbirini kullanmıyorum.
Duyduğuma göre hiçbir yağı da direkt kullanmamak lazımmış
Sulandırıp kullanmak gerekirmiş

evet hep doğal diye bişey olmaz diye bi dünya şey denedim...

artık, bu cilt bakımı için bitkisel yağlar başta olmak üzere, aktar ürünlerine hiçç güvenim kalmadı.

doğaldır bitkidir deyip güvenmeyin arkadaşlar.

ben şimdi sivilcelerim için Roaccutane tedavisi görüyorum. Allahtan geçti sivilcelerim...

Cildinizin ihtiyacını karşılayan bildiğiniz bir ürün varsa, onu bırakmayın, macera aramayın derim.

X