How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal ve röfleli saçlarım+kararsız kaldığım renkler...Sizce bana hangi renk yakışır?

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
363
Birkaç gün önce bir konu daha açmıştım ve beğendim bir rengi eklemiştim ancak renk konusunda çok kararsızım.Yarın için kuaförden randevu aldım yalnız ilk kez bu kuaföre gideceğim arkadaş tavsiyesi ile...
Saçlarım orta kestane gibi ancak şuan röfle var ve diplerde 4cm'e yakın kendi saçım var.Röfleden sıkıldım ve kendim de bir değişiklik yapmak istiyorum.Sizlerinde fikirlerini almak istiyorum.
Ve şimdi ekleyeceğim renklerde kararsız kaldığım renkler arkadaşlar.Biraz fazla seçeneğim var,o yüzden yardıma ihtiyacım var,sizce hangi renk daha çok yakışır ?

Uploaded with ImageShack.us

Resimleri en çok beğendiklerimden başlayarak sıraladım...Fikirlerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
saçların orta kestane tamam ama, göz rengin nedir? ten rengin nedir? ona göre hangi rengin daha iyi yakışacağını tahmin etmek daha kolay olur...

Kensi resimlerimi de eklemiştim ama insanların yorum yazmadan bakıp çıkması rahatsız etti ve sildim resimlerimi...Koyu kahve rengi gözlerim,ten rengim buğday,kaşlarım koyu renk...2.ve 4.renkler arasında kararsızım...

bence 1 ve 4 güzel olur yakışır cnm sen bu tonları kullan röfleden daha çok yakışır :7:

Kızlar saçlarımı boyattım,buyrun bakın yeni rengime ... :)))) Ben ve eşim,arkadaşlarım,gören herkes çok beğendi ve yakıştırdı...

Kızlar 4.resmi kuaföre gösterdim ve kolestonun boyası ile boyadı,yoğun ısrarlarıma rağmen boyanın rengini ve numarasını söylemedi :((( Ayrıca bu resim kuaförden ilk çıktığımda çekilmiş bir resim,saçalrımı yıkadıkça rengi değişiyor,altlarda ki sarılar ışıldamaya başladı :)

Son düzenleme:
Kızlar saç rengim yıkadıkça açılıyor ve alttaki sarılar sayesinde çok güzel bir renge dönüyor,resimlerden biri akşam fönsüz hali ile,diğeri öğlen az biraz düzleştirilmiş hali ile çekildi... :) Saç rengi sarı olup koyulaştırmak isteyenlerin fikir edinebilmesi için paylaşmak istedim.

çok doğal olmuş,çok beğendim.. güle güle kullan..:34:
sen kuaföre renk gösterdiğin için, haliyle boyaları karıştırmıştır o rengi tutturmak için,haliyle sana söyleyecek net bir boya numarası olmadığı gibi, sana hangilerini karıştırdığını da söylemek istememiştir.sebebi; çok beğendiğin için boyatmak istediğin zaman yine aynı kuaförün yolunu tutmak için:34:

Back