Doğal Temizlik Ürünleri Hazırlıyoruz

Siz hangisinden yanasiniz?

• Ankete Katılan
    14
ben kendi evimde yumuşatıcı kullanmıyom hiç eksikliğini de hissetmedm,hem ekonomik acıdan hem de sağlık acısından daha doğru yumuşatıcı kullanmamak.hem eskiden yumuşatıcı mı varmış...ama makineler için kireç çözücü konusunda kafam karışık geçenlerde bi yetkılı servis elemanından duydum o kireç çözücüler(calgon,calgonit falan var ya onlar)makineyi hiiiç korumuyomuş para tuzağıymış,hem de boşa kimyasal kullanımı yani (( bu konuda kafam karışık var mı bunların doğal bi alternatifi???

canim ben de calgon kullanmiyorum her makinanin kendi omru varmis oyle okumustum
bi de calgona verdigim paralari biriktirip bi kac yilda yeni makina alirim dimi
bak ne buldum

Çamaşır ve bulaşık makine le rini ayda bir 200 er gr. limon tuzunu ve sirkeni tambur ve ve makine içine koyun 90 cº de uzun program da çalıştırın. göreceksiniz makine le riniz ilk günkü gibi ışıl ışıl olacaktır. yumuşatma tuzuna ihtiyaç olmadığını göreceksiniz.

Son düzenleme:

harikasın tatlım,öyleyse bundan böyle calgona elveda demek lazım tavsiyelerin için çook sağol,deniycem mutlaka

bende yumuşatıcıdan vazgeçemeyenlerdenim ne yazık ki
ama bu şişe bitsin bir süre almamayı deneyeceğim
evet azerimin dediğini bende okumuştum ve benim eltim gerçekten makinadan sarı su aktığını söylemişti
birde doğal alternatif olarak çamaşır sodası kullanabilirsin.kireç için çok etkili.ben lavabolarıda onunla yıkıyorum.yalnız renkli çamaşırrlarında bir bal kaşığından fazla kullanma rengini açıyormuş.beyazlarda daha fazla kullanıyorum bende

canm önerin için sağol,çamaşır sodası nerde bulurum hangi marka iyidir? bi de makineden sarı su akması neden olmuş?kireç çözücü yüzünden falan mı tam çözemedim orayı ?

canm önerin için sağol,çamaşır sodası nerde bulurum hangi marka iyidir? bi de makineden sarı su akması neden olmuş?kireç çözücü yüzünden falan mı tam çözemedim orayı ?

sodamatik bütün marketlerde var
en iyisi ankara sodamatik sanırım zaten diğerlerinden oldukça pahalı
ben bu defa netten saber kimyanın sodamatiğini alddım ama henüz gelmedi
biz izmirde yaşıyoruz ve malum sularımız kireçli:makinadan gelen su muhtemelen kireç kalıntıları çamaşır kalıntılarının eseridir.benim makinam yeni olduğu için denemedim ben

Mehabalar
kızımın tek kişilik uyku setinin yorganında bir leke var
makinaya sıgmadığı için uzun süre yıkamamıştım
leke resmen işlemiş dün yıkadım ark.makinasında 60derecede ama çıkmamış
tavsiyelrinize ihtiyacım var leke çıkmıyor
leke büyük bir ihtimalle benim allığım yada farım oralaya dökmüş işlemiş

Çok mersi güzel bi paylaşım. Sirkeli yüzey temizlemeyi duymuştum ama ben ağzı kapalı yerde bekletmedim ve kabuklar küf olmuştu :S hepsini dökmek zorunda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…