- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
sans tasi alacagim ama bir suru secenek var kullanan varmi hangisini oneriyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sans tasi alacagim ama bir suru secenek var kullanan varmi hangisini oneriyorsunuz?
O hataya ben de düştüm sinirlerim bozulduDedim neden bu kadar az skorun bi bakayım konularına. İyi ki bakmışım uykum kaçtı. Sana şans diliyorum, mutlu ol umarım artık.
sizin yorumu gorunce bi bakiyim dedim aman tanrimDedim neden bu kadar az skorun bi bakayım konularına. İyi ki bakmışım uykum kaçtı. Sana şans diliyorum, mutlu ol umarım artık.
googleden baktim daha once bu bolumde dogal tas konusu acilmis ondan bende bu bolume yazdimBu bir dert mi![]()
ne oldu?Yalan onlar yıllar önce inanıp bir taş aldım şifalı denenlerden aksine hayatım alt üst oldu![]()
hic sormayin ne zaman bisey yazsam gelir 10 20 kisi dalga gecer kac kere hesaplarimi kapattilar sebepsiz yere ben onlarla dalga geciyormusum gunya bana pisikolojin bozuk diyorlar ama asil onlarinki bozuk korkuyorum artik konu acmaya ama soracak kimse olmayinca mecbur aciyorumBir soru sormuş. Dalga geçmekte üstünüze yok kadın kadının düşmanı ya fikir almak istemiş. Cevap vereyim bende çok denedim ama hepsi yalan dolan haberiniz olsun
ne zarari oldu?O hataya ben de düştüm sinirlerim bozuldu![]()
Beni boşverin, siz psikolojik bir destek alın.ne zarari oldu?