dogal taslar

Konusuna yorum yazan bile yok neden şans taşı aradığıni şimdi anladım .
Taş maş hikaye.
Etrafa negatif enerji yaymayı bırakıp her halinle iyi hissedersen her uyandığında derin nefes alıp mutlu hissedersen şans demiyeyim de huzurlu bir hayat seni bekliyor olur.

400 tl vererek almış bir enayi olarak söylüyorum ki hiçbir etkisini görmedim. İş bulamadım, aşk bulamadım, kilo veremedim, sigarayı bırakamadım. Hayır bunların taşlarla düzeleceğine nasıl inandım, ona verecek bir cevabım hiç yok.

Benim fikrime göre bu taşların hedef kitlesi hayatta harekete geçmekte zorlanan insanlar. Ben durayım, taşlar hayatımı düzene soksun düşüncesi var. Oysa aktif bir çalışma hayatı gayretinde olanın cebinde az çok parası olur. Kilo vermek isteyen boğazını tutar kilo verir, sigarayı bırakmak isteyen iradesine hakim olur ve bırakır. Aşk ise tamamen kısmet..

Hayatımızın iplerini elimize alırsak ve sorumluluk edinirsek hayat zincirleme şekilde disipline olur zaten.

Ama bazı taşlar aksesuar olarak çok hoş, o ayrı🙈

Aventurin şans taşı.
Yeşil oluyor.

Genel ve önemli bilgi... Taşlı amma konu var malum bu ara, taşı öyle alelade açıktan almıyorsunuz kızlar sizden öncekinin enerjisi geçer size, negatif pozitif bilinmez.

Dedim neden bu kadar az skorun bi bakayım konularına. İyi ki bakmışım uykum kaçtı. Sana şans diliyorum, mutlu ol umarım artık.
sizin yorumu gorunce bi bakiyim dedim aman tanrim😳 insan biraz da mutlu olmayi bilmeli umarim duzelir arkadas

O kadar çok konularına bakın denmiş ki merakıma yenilip ben de baktım. Konularınız gerçekse psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Destek almak da kötü bir şey değil; insanız sonuçta. Başımıza pek çok kötü olay gelebiliyor; bu olaylar bizi ruhen de bedenen de olumsuz olarak etkileyebiliyor ve her zaman kendi kendimize aşamayabiliyoruz. Ben size taşlardan medet ummak yerine bir an evvel destek almanızı tavsiye ederim.

Bir soru sormuş. Dalga geçmekte üstünüze yok kadın kadının düşmanı ya fikir almak istemiş. Cevap vereyim bende çok denedim ama hepsi yalan dolan haberiniz olsun
hic sormayin ne zaman bisey yazsam gelir 10 20 kisi dalga gecer kac kere hesaplarimi kapattilar sebepsiz yere ben onlarla dalga geciyormusum gunya bana pisikolojin bozuk diyorlar ama asil onlarinki bozuk korkuyorum artik konu acmaya ama soracak kimse olmayinca mecbur aciyorum 😔

Back
X