Arkadaşlar elimde örmeye devam ettiğim kırmızı kolye ve siyah+kahve tonlarında iplerden oluşan iki ayrı kolye var. Yine süslemesinde aynı tonlarda akik taşlardan kullanacağım.En kısa zamanda görüşmek üzere, hoşçakalın.
Turkuazı ben istedim ilk başta amaaaa, olmuyor böylee arkadaşımmerhaba bilekliklerinize talibim turkuaz taşlı olana.ayrıca oniks taşlısını da yaparsanız haberim olsun lütfen
ametist i istemişsin sen canımTurkuazı ben istedim ilk başta amaaaa, olmuyor böylee arkadaşım
Aa evet pardon. Canım ben çıktım kaynım gelip beni alacak. Eşim bu gece yok hayırlı geceler sana..ametist i istemişsin sen canım
hayırlı geceler canım dikkat et kendineAa evet pardon. Canım ben çıktım kaynım gelip beni alacak. Eşim bu gece yok hayırlı geceler sana..
Merhaba Bilgece. Cok memnun oldum.Elbette gonderebilirim. Ozelden adres yazarsan yarina kargoya vermis olurum.Gorusmek uzere.Hoscakal..Merhaba, hayirli isler size. Ben ilk iki kolye ile ametis bilezigi istiyorum. Mumkun mudur?
Merhaba birkibirki, turkuaz taşli olan bileklik mevcut suan. ormeye devam ettigim kirmizi kolyem bitti diger siyah ve kahve tonlarinda olana devam ediyorum. hafta sonu senin icin carsiya ugramaya calisacagim ama soz vermeyeyim oniks taş aldigimda muhakkak sana da ozelden yazarim dilersen turkuaz i suan senin icin elimde bekleteyim.gorusmek uzere hoscakal.merhaba bilekliklerinize talibim turkuaz taşlı olana.ayrıca oniks taşlısını da yaparsanız haberim olsun lütfen
Tamam hemen adres atıyorum sevgili GülhanMerhaba Bilgece. Cok memnun oldum.Elbette gonderebilirim. Ozelden adres yazarsan yarina kargoya vermis olurum.Gorusmek uzere.Hoscakal..