• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğal silikon

ceycu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
249
3
0
İstanbul
arkadaşlar selam. benim bir arkadaşımın meme kanseri yüzünden meme dokusu tamamen boşaltıldı.
silikon düşünüyor.
merak ettiğim şey şu, dokusu bile gerçek göğüs hissi veren bir silikon çeşidi var mı?

çok geçmiş olsun allahım yardımcısı olsun inşallah :26:
keşke bir fikrim olsaydı ama ne yazıkki henüz ameliyat olmadım ama bir çok kişiye yeniden göğüs oluşturuluyor bi şekilde
dokusu derken sonuçta dışı kendi vücudundan olucak umarım istediği gibi göğüslere kavuşur arkadaşınız

arkadaşlar selam. benim bir arkadaşımın meme kanseri yüzünden meme dokusu tamamen boşaltıldı.
silikon düşünüyor.
merak ettiğim şey şu, dokusu bile gerçek göğüs hissi veren bir silikon çeşidi var mı?

peki arkadaşının kanser tedavisi bitti mi.cünkü belli bi süre ilaç kullanımına devam etmesi gerekli.ameliyat olması sakınca yaratmasın.ayrıca,meme başı vs alındı mı.yoks sadece ici mi bosaltıldı.çok kötü bi durum allah kimseye vermesin.

Son düzenleme:
gecmis olsun, benim bir tanidigim da ayni seyleri yasadi. dogala yakin yapiliyor diye biliyorum. sonucta meme dokusu hic olmayip da cok dogal goguslere silikon protez ile kavusan insanlarin hikayelerini okuyoruz burada. meme ucu bile yapiliyor, acil sifalar diliyorum...

silikon düşünüyor.

cnm senın arkadasın yıne temızletmıs gogsunu..benım bı komsumun eltısı doktoru alalım dedıgı halde aldırmamıs gogsunu nasıl emzırcem ılerıde dıye ve o sırada hamıle kalıyo..dogum yaptıktan sonrada tum vucuduna yayıldıgı ıcınyapılabılecek bır sey kalmamıs..
gögüssuz kalacam,emzıremeyecek dıye dusunulmemelı..
ben durumuna cok uzuldum ve bu yusden boyle sorun yasayanlarda aldırmalı gogsunu vucudun her yerıne yayıldıgında hıc tedavısı yok..
aldırdıktan sonrada sılıkon yapılır ve normal bır gogus olur..benım hıc olmayan goguslerıımın suan sılıkon oldugunu kımse anlamıyo ben soylemedıkce

Back
X