• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Doğal saç rengini açmak

Elesmera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
92
4
98
Merhabalar,
Saçımda boya yok ve ben saçımın rengini açmak istiyorum yine boya kullanmadan. Papatya suyunu , limon suyunu duydum ancak her ikisi içinde güneş gerekiyor. Bugünlerde güneşe çıkamıyoruz malum. Evde güneş ışığı olmadan açabileceğimiz bir yöntem var mı? Ve ya güzellik merkezleri kuaförlerde bunu yaparlar mı?

canım tüy sarartıcı kremler var saçta işe yararmı bilmiorum ama bi dene derim zaten çokta masraflı bişey değil. şuanda aklıma bir tek o geldi. güneş gerektirmiyo bildiğim kadarıyla...

Teşekkürler. Peki yıpratmadan kimyasallarla açmak mümkünmüdür? Ve bilen birine mi yaptırmak lazım? Saçım kahve bala doğru gitsin istiyorum hafiften 1-2 toncuk sadece:))

Ben kozmetik marketlerde satın doğal saç açıcı aldım.
2 kere denememe rağmen rengini baya açtı.
Ama kokusu çok kötüydü. O yüzden yazın kullanmayı düşünüyorum açıkcası.
Birde ben sadece saçlarımın uç kısımlarına "ombre hair" tarzı olarak uyguladım.
Ama bir süre sonra eski rengine geri dönüyor saç.
Benim şu an eski rengine döndü nisan- mayıs aylarında tekrar başlıcam.
İçinde açıcılar var o yüzden saçı yıprattığını düşünüyorum.
Uygulamadan önce saç kremi kullanıp onun üzerine yapmıştım ben.
Gözle görülür bir yıpranma olmadı saçımda ama çok sert yaptı saçımı.
Denemeni tavsiye edebilirim.

Bir kaç saat önce gidip sesu nun tüy sarartma ürününü aldım ve hemen uyguladım. Gerçekten işe yarıyor. :)

Kullanıcak olanlara önerim şudur ki:
Tüy sarartma ürünü genelde kola uygulandığından ordaki tüy ile saçlarımız bir değil bunun için daha yoğun uygulama ve daha uzun beklemek gerekiyor. :)

Kızlar size yardımcı olayım ben de saçlarımı açmıştım ve havada güneş yoktu. Fön ile açabilirsiniz güneş ışığından daha çok ısı gerekiyor saçi açmaya. Ben bir çay badağı kayısı çayı bir tatlı kaşığı zentinyağı yarım limon suyunu karıştırdım ve saçlarıma sürüp bir saat kadar gün ışığında fönledim. Ve saçlarım 2 ton açıldı. Yalnız hafif bakırlıklar oluyor. Onuda kuaföre danıştım ve saçın kendi pigmentlerinde kırmızı ve mavi varmış. İlk katmanda kırmızı olduğu için saç doğal yollardan yapılan her açmada bakırlık belirtisi verebilirmiş.

arkadaslar az önce baska sayfalardan okudum ve videolarda izledim, yalniz bu yöntem bir kac kez tekrarlanmasi gerekiyormus...
bende sacimi acmak istiyorum ve yarin ilk uygulamamami yapmayi düsünüyorum.
uyguluma icin sirf bal ve sac kremi gerekiyormus,
her ikisini esit miktarda karistirip saca sürülüyormus ayni sac boyasi gibi, sonrasinda strecfilmle sariyorsunuz (üzerinede havlu, sicak durmasi icin) ve birkac saat bekletiyorsunuz, sonra yikiyorsunuz... böylece sacrenginizi yavas yavas acmis oluyorsunuz...

Back