• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri doğal saç kremi bilen??

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
296
Diğer
benim bir sorum var..saç kremlerinin çoğunda silikon var bilyorsunuz..
acaba zeytinyağı veya başka birşeyle kendi saç kremini yapan varmı saç uçlarını yumuşatması için?
saçlarım boyalı ince telli bu yüzden taranmıyor saç kremsiz..
kızlar yardm lütfn :(
birde başka başlığa yazdm ama cewap weren olmadı paraben içeren şampuanlarda silikon içerenler kadar zararlımı acaba?

ben bütün sampuanlarıma kremlerime baktım saç kremlernde zarrsız alon avonun yeşil saç kremi var..ondaki maddeler zararlı değil inceledm tek tek ama sampuanlarında silikon maddesi varmıs

iki yılı geçmiştir ben organicum şampuan kullanıyorum, yaz başı mor şişede saç kremi de çıktı hem şampuanlarında hem de kreminde sadece doğal yağlar var silikon-dimethicone de yokmuş zasten eczacım vermişti alman ve japon (ne alakaysa) müşterileri sadece bunu kullanıyorlarmış her eczanede bulunmuyor sahiden saç kremi çok başarılı besleyici

dfn defne garlı krem. aktarlarda bulabilirsin. ama her aktarda varmı bilmiyorum.

Saç diplerine değen kısım olan şampuan için dogal kullan ;lakin uçlara uyulanan kremde dogal olanları seçme istenilen yumuşaklıgı ipeksiligi saglayamazsın hele de sık kuaföre gidiyorsan sert saç daha çabuk kırılır esnekligi yoktur, o silikon dedigin madde aynı zamanda dolgunlugu saglar, dünyanın en pahalı, eniyisi olan dermakozmetik markalarının cilt ürünlerinin de hepsinde vardır ( ewdeki kremlerini bir incele istersen)

Back