Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Doğal pudralı krem

ben buradayxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2007
3
0
:1yes2: merhabalar
kendi buluşum. çok memnunum. hem besleyici hemde hafif fondotenli gösteriyor.kayısı çekirdeği yağı tatlı badem yağı susam yağı ve hakiki zeytinyağını karıştırıp içine 2 tane süper ezdiğiniz aspirinleri katıyorsunuz. aspirinler çok iyi ezilecek.daha sonra bebek pudrası ile cıvık olacak şekilde karıştıyorsunuz.kullanmadan önce çalkalayın. ben kullanıyorum. hemde dışarı çıkarken. tavsiye ederim.:1yes2:

bebe pudrası gözenekleri tıkamazmı?
kayısı yağıyla ilgili kk da yüze dikkatli kullanılması ile ilgili yazılar okumuştum cildin nemini çekerek kırışıklığa neden olabileceğini yazmıştı arkadaşlar

ya arkadaşlar beni pek sarmadı tarif siz en iyisimi başka icatlaraa geçin :) benim bugune kadar kullandığım ve beğendiğim tek ürün oldu maybelline... tek geçerim.

canım tatlı badem yağı uzun vadede yüzde kıllanma yapmaz mı:bbo: ben de pek bilmiyorum da bi arkadaştan duydum sakalı çıkmayan erkeklere badem yağı tavsiye ediyolarmış fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…