Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende golden rose un likit fondotenini kullanıyorum.çok menunum cildi pürüzsüz gösteriyor.benim cildim daha açık renk ama ben 57 numarasını kullanıyorum.tavsiye ederim
affinitonun mat serisi var o da çok güzel onu deneyebilirsin..şuan maybelinne affinitone fondoten kullanıyorum günlük kullanım için gecede daha yogun kıvamlı oldugundan cecılle kullanıyorum maybelıneın dokusu doğalığı çok güzel .Çogu fontende pembeye yakın bır yapı var (koyusundan bahsetmıyorum bu arada) en acık rengınde bıle çok hafıf bır pembelık yapan fondatenlerden oldum olası nefret edıyorum ve maybelinne affinitone fondoten ıvorysınde o cok bayıldıgım sarımsı dogala yakın tonu yakaladım. ctek sorun malesef cıldıme uymadıgından sanırım nedense bır hafta devamlı kullansam o hafta sonunu sıvılcelı kapatıyorum. Mağazada sordugumda ürünün yaglı cılde uygun olmadıgını soyledı sorun benım karma cıldım sanırım. Flormar fondateni numarasını hatırlamıyorum ama mor bır tupteydı o şekilde sorabılırsınız kullandıktan sonra fıyatına ve kapatıcılıgına ınanamayıp hemen ıkı tane daaha almıstım. oldukca hafıf ve saten dokusu yaratıyor cıltte hafıfcecık :) ıstıyorsan denemenıı sıddetle tavsıye edıyorum. diedermne cc kremide cok dogal duran ve ciltte yogun olmasada kapatıcılıgı gayet hos bır krem aklında bulunsun derim.
mac,make up ıkısınde bende berbat durdu,hatta tekin acar make geri iade aldı,bu fontoten kişiye göre çok değişen bır durumMac face and body, make up forever ultra hd fondöten, givenchy teint couture. Bu 3 fondötenin bitişini çok çok doğal buluyorum . Hani bakarsınız cildinde bir şey yokmuş gibi durur ama pürüzsüz bir cilt olur ya öyle işte.
Tekin acar make up forever satmıyor.. Yanlış fondötenden bahsediyorsunuz sanırım. Benim bahsettiklerim bunlar,mac,make up ıkısınde bende berbat durdu,hatta tekin acar make geri iade aldı,bu fontoten kişiye göre çok değişen bır durum
Merhaba canım.evet ben de bu bu gün bu konudan bahs ettim açtığım sayfada.Sahteler satılıyor.Ayırt etmek kolay.Mac şişesi ürünleri daima yuvarlaktır.Sahteleri de köşelidir aman dikkat ediniz.Tekin acar make up forever satmıyor.. Yanlış fondötenden bahsediyorsunuz sanırım. Benim bahsettiklerim bunlar,
Eki Görüntüle 1722111 Eki Görüntüle 1722112
Ayrıca bu mac fondötenin dışarıda çok fazla çakması satılıyor. Mağaza dışında almayın mac ürünlerini.