- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
merhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silikon taktırmerhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar instagramda elitemoon adlı harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?
iyide sorduğun ürün deoğal olmak bi yanadursun kimyasaldoğal yollarla büyüme istiyorum 24 yaşındayım . yaklaşık bir aydır şerbetçi otu ve rezeneyi demleyip içiyorum ama pek bi fark yok. doğal olarak sizde dolgunlaşmasını saglayan formül biliyormusunuz kızlar peki ?
doğal yollarla büyüme istiyorum 24 yaşındayım . yaklaşık bir aydır şerbetçi otu ve rezeneyi demleyip içiyorum ama pek bi fark yok. doğal olarak sizde dolgunlaşmasını saglayan formül biliyormusunuz kızlar peki ?
Adamın bir şikayeti yoksa sen niye o acıyı çekeceksin ki?en iyisi silikon bende istiyorum koca razı değil off
yok bi şikayeti halinden memnun ama işte ne bilim güzel olsunlar istiyorum benim için güzel diyip kapatıyo konuyu sarkıklar birazda en çok ona takılıyorumAdamın bir şikayeti yoksa sen niye o acıyı çekeceksin ki?
Egzersiz falan denedin mi?yok bi şikayeti halinden memnun ama işte ne bilim güzel olsunlar istiyorum benim için güzel diyip kapatıyo konuyu sarkıklar birazda en çok ona takılıyorum
evet evet eşimde bu yüzden istemiyo zaar küçük olsun yumuşak olsun diyo hee diyom sarkıklığını napıcam fazla olmasada onada egzersiz yap krem falan al diyo oda nerden biliyosaEgzersiz falan denedin mi?
Çok anlamam ben, ama bir keresinde yabancı bir arkadaş (erkek) dokunuca verdiği hissi hiç sevmediğini söylemişti.
en iyisi silikon bende istiyorum koca razı değil off
yani benim gizliden yaptırmak gibi bi lüksüm yok şartlar el vermez buna ama benim eşim bi acayip ona güzel görünmek için makyaj yaparım azıcık işten gelince öpmez uykudan önce önce makyajımı temizleyince öper bu 4 yıldır böyle sekmedi hiçBenim de razi degildi soylemeden yaptirdim...gorunce şok oldu...ve iyiki de yaptirdin dedi...acayip dogal oldular...hic bir dezavantajini da gormedim...
he he, mevzu meme oldumu hepsi uzman bunların.evet evet eşimde bu yüzden istemiyo zaar küçük olsun yumuşak olsun diyo hee diyom sarkıklığını napıcam fazla olmasada onada egzersiz yap krem falan al diyo oda nerden biliyosa
evet evet eşimde bu yüzden istemiyo zaar küçük olsun yumuşak olsun diyo hee diyom sarkıklığını napıcam fazla olmasada onada egzersiz yap krem falan al diyo oda nerden biliyosa