selaam.. biliyorsunuzki büyük göğüslere sahip olmak çoğu kadının hayalidir. özellikle küçük göğüslü bayanlar için. bende onlardan biriyim.. daha gencim bu yüzden çok fazla sıkıntı çekiyorum etraftaki büyük göğüslü kızları gördükçebu yüzden sizin yazdıklarınızın hepsini okudum detaylı araştırma yaptım ve aralarından en etkili olanlarını seçip uygulamaya başladım daha yeni ve dolgunlaşma oldu. regl olacağım 1-2 gün sonra ama normal regl öncesi dolgunluklarından daha fazla inşallah regl'dan sonra kalır. gelişmeleride yazarım. şimdilik uyguladıklarım :
-Sabah rezene çayı içiyorum ( sallama çay )
- okuldan gelince ( gencim demiştim) mersin yağıyla 5 dakika masaj yapıyorum ( karden marka mersin yağı )
- akşamlarıda ısırgan otu çayı ( aktardan aldım ) inşallah işe yararlar. bunların dıışında bide spor uyguluyorum havlu sıkma hareketine başlayacağım bide sağ el sol yumruk sol el sağ yumruk hareketi var onu uyguluyorum. dediğim gibi şuan dolgunluk var zaten daha yeni başladım. gelişme olursa yazarım. işe yaramaz falan diyip moralimi bozmayın vallahiuygulayıp sonuç alan çok insan var
canım ben de 12 nisanda sallama ısırgan cayına başladım. masajlara yeni başladım çörek otuyla 20 dk falan yapıyorum ve günde 1 bardak ısırgan cayı içiyorum. spor dediklerin ne? ben umudumu kaybetmek üzereyim
adaçayıda büyümeye yardımcı oluyormuş diye duymuştum
bende yaklaşık 1 haftadır rezene ve adaçayı içiyorum hafiften bir dolgunluk oldu
spor : mesela elimize bir havlu alıyoruz bez sıkar gibi sıkıyoruz
bir de başka birtane var : kollarımızı göğüs hizasına getirip sağ eli sol yumruğa 10 sn bastırıp sonra tam tersini yapıyoruz.
canım daha çok erken ben senden önce başladım anca yeni dolgunluk yaptı, en az 2 ay devam etmek gerekiyor sakın bırakma
Tamam kızlar devam ediyorum o halde :) yaz geliyo inşallah güzel snuçlar alırız :) oley!
rezeneyi de aliyim, spora da başliiiim :)
canım ben de 12 nisanda sallama ısırgan cayına başladım. masajlara yeni başladım çörek otuyla 20 dk falan yapıyorum ve günde 1 bardak ısırgan cayı içiyorum. spor dediklerin ne? ben umudumu kaybetmek üzereyim
selaam.. biliyorsunuzki büyük göğüslere sahip olmak çoğu kadının hayalidir. özellikle küçük göğüslü bayanlar için. bende onlardan biriyim.. daha gencim bu yüzden çok fazla sıkıntı çekiyorum etraftaki büyük göğüslü kızları gördükçebu yüzden sizin yazdıklarınızın hepsini okudum detaylı araştırma yaptım ve aralarından en etkili olanlarını seçip uygulamaya başladım daha yeni ve dolgunlaşma oldu. regl olacağım 1-2 gün sonra ama normal regl öncesi dolgunluklarından daha fazla inşallah regl'dan sonra kalır. gelişmeleride yazarım. şimdilik uyguladıklarım :
- okuldan gelince ( gencim demiştim) mersin yağıyla 5 dakika masaj yapıyorum ( karden marka mersin yağı )
- akşamlarıda ısırgan otu çayı ( aktardan aldım ) inşallah işe yararlar. bunların dıışında bide spor uyguluyorum havlu sıkma hareketine başlayacağım bide sağ el sol yumruk sol el sağ yumruk hareketi var onu uyguluyorum. dediğim gibi şuan dolgunluk var zaten daha yeni başladım. gelişme olursa yazarım. işe yaramaz falan diyip moralimi bozmayın vallahiuygulayıp sonuç alan çok insan var
Canım havlu sıkmak nasıl oluyor ?
selam canım sen mersin yağıyla masaj yapıyodun sanırım bayadır yoksun ne durumdasın? ben de mersin yağına başladım da bakalım daha yeni.eline havlu alıp çamaşır gibi sıkıyosun canım
selam canım sen mersin yağıyla masaj yapıyodun sanırım bayadır yoksun ne durumdasın? ben de mersin yağına başladım da bakalım daha yeni.
Kızlar sonuç aldınız mı uygulamalardan? Ben kışın çörek otu yağı ile masaj yapıyordum ama okul vakti olduğu için bıraktım. Yatmadan önce yapıyordum masajı iki hafta kadar -belki birazcık daha fazla- yaptım. Hafif de olsa gelişmeyi fark ediyordum. Çok belirsiz şeylerdi ama çıplakken dikkatli bakınca belli oluyodu. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Siz sonuç aldınız mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki göğüse ne gbi faydaları oluyor büyütüyor mu ?eline havlu alıp çamaşır gibi sıkıyosun canım
peki göğüse ne gbi faydaları oluyor büyütüyor mu ?
Aaa tüh yaaçörek otu kıllanma yapıyor
3 ay geçmiş üzerinden. Sonuç aldın mı canım?
Aaa tüh yaateşekkür ederim uyandığın için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.