- 26 Aralık 2016
- 2
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi ersoydilek80
Bu konuda çok titizim.Birçok yerden denedim,pek memnun olduğumu söyleyemem..ama sonunda bir yerden temin ettim,gerçekten muhteşem,tam olarak istediğim gibi.Kesinlikle tavsiye ederim.
İsmini de paylaşabilir misiniz rica etsem? ben de bi incelemek, denemek isterim. Nasıl sipariş veriliyor?
Pardon yazmamışım :)
köytadında.com
mail atıp güncel liste istiyorsunuz,size ürün ve fiyat listesi olan bir tablo geliyor,aynı tablodan siparişinizi oluşturup geri atıyorsunuz,24 saat içinde kapınıza geliyor.Fiyatlarıda çok uygun....
Pardon yazmamışım :)
köytadında.com
mail atıp güncel liste istiyorsunuz,size ürün ve fiyat listesi olan bir tablo geliyor,aynı tablodan siparişinizi oluşturup geri atıyorsunuz,24 saat içinde kapınıza geliyor.Fiyatlarıda çok uygun....
Niye hakaret ettiniz?siz neden bu kadar salaksınız ?
Niye hakaret ettiniz?
Ozaman dibine kadar haklisiniz :) boyle akillilar olmasa biz napicazçünkü ikisi de aynı kişi ve sizi kandırarak reklam yapıyorlar....
En organiğini arıyorsa demek kiDenemekten hiç vazgeçmiyor da
Çok güldüm yaa , reklamın şekli şemali, iyisi kötüsü olmazçünkü ikisi de aynı kişi ve sizi kandırarak reklam yapıyorlar....
Karlı dağın zirvesinde sevimli bir kız yaşarmış adı ofiş ofişBen Alpler diyorum, Heidinin dedesinin kulubesi diyorum.