Z Zhrygtzhr Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2019 39 18 43 5 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #1 Arkadaslar merhaba, sirke, limon, karbonat gibi denedigim urunler oldu ama cok, hatta hic etkisi yok bunlarin. Etkisini gordugunuz doğal maddelerle dis beyazlatma yontemi bilen varsa paylasabilir mi lutfen
Arkadaslar merhaba, sirke, limon, karbonat gibi denedigim urunler oldu ama cok, hatta hic etkisi yok bunlarin. Etkisini gordugunuz doğal maddelerle dis beyazlatma yontemi bilen varsa paylasabilir mi lutfen
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 5 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #2 Konuyu Takipteyim
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 5 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #4 Konu yukarda kalsın belki bir yazan olur
HsrtGlr Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2019 217 152 6 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #5 Marvıs diş macunu en etkilisi..paraben yok diye biliyorum bence deneyin..doğal yöntemler ile çözemedim ben bu sorunu.
Marvıs diş macunu en etkilisi..paraben yok diye biliyorum bence deneyin..doğal yöntemler ile çözemedim ben bu sorunu.
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 7 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #6 HsrtGlr .!.: Marvıs diş macunu en etkilisi..paraben yok diye biliyorum bence deneyin..doğal yöntemler ile çözemedim ben bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullanıyorsunuz birçok çeşidi varmış güzel bir ürüne benziyor
HsrtGlr .!.: Marvıs diş macunu en etkilisi..paraben yok diye biliyorum bence deneyin..doğal yöntemler ile çözemedim ben bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullanıyorsunuz birçok çeşidi varmış güzel bir ürüne benziyor
HsrtGlr Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2019 217 152 7 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #7 Sesbellas .!.: Hangisini kullanıyorsunuz birçok çeşidi varmış güzel bir ürüne benziyor Genişletmek için tıkla... Marvis Aquatic Mint Diş Macunu + Xylitol yazan ürünü kullanıyorum..Hepsi çok güzel ama tavsiye ederim denemeni canım.
Sesbellas .!.: Hangisini kullanıyorsunuz birçok çeşidi varmış güzel bir ürüne benziyor Genişletmek için tıkla... Marvis Aquatic Mint Diş Macunu + Xylitol yazan ürünü kullanıyorum..Hepsi çok güzel ama tavsiye ederim denemeni canım.
Sesbellas 🇹🇷🇹🇷 Kayıtlı Üye 8 Şubat 2017 910 1.290 7 Aralık 2019 Konu Sahibi Zhrygtzhr #8 HsrtGlr .!.: Marvis Aquatic Mint Diş Macunu + Xylitol yazan ürünü kullanıyorum..Hepsi çok güzel ama tavsiye ederim denemeni canım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler buldum deneyeceğim
HsrtGlr .!.: Marvis Aquatic Mint Diş Macunu + Xylitol yazan ürünü kullanıyorum..Hepsi çok güzel ama tavsiye ederim denemeni canım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler buldum deneyeceğim
K karalmazsu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Haziran 2020 3 0 26 15 Haziran 2020 Konu Sahibi Zhrygtzhr #9 aralıklarla çileği ezip içine karbonat ekleyerek dişlerimi fırçalıyorum, işe yaradığını düşünüyorum