Doğal E vitamini

kardelen3334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
211
61
36
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
Ésim için doğal E vitamini arıyorum .eczanelerde evicap var.ama doğal olmadığı için almak istemiyorum.E vitamini dogurganligı artırdıgi bilimsel çalışmalar arasında. O yüzden istiyorum. Yani kullanıp sonucunda bebek sahibi olan arkadaşlardan rica ediyorum kullandığınız ve faydasını gördüğünüz doğal e vitamini ismine ihtiyacım var.şimdiden teşekkür ederim.

Keten tohumu yağında e vitamini var saracoglu soylemisti ben de kullaniyorum salatalara bir tatlı kasigi döküyorsunuz soguk pres keten tohumu yagi
Ayrica aycekirdegi kuru kayisi findik bademde e vitamini var

Keten tohumu yağında e vitamini var saracoglu soylemisti ben de kullaniyorum salatalara bir tatlı kasigi döküyorsunuz soguk pres keten tohumu yagi
Ayrica aycekirdegi kuru kayisi findik bademde e vitamini var
Teşekkür ederim bunları takviye olarak kullanacagim. Fakat Saraçoğlu diyor ki 200 Mg E vitamini doğal olanindan bulup kullanın diyor.onu nerden temin edeceğimi bilemiyorum. Bir işim bulsam internetten araştırıp getireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…