Hyalünorik asit bazlı dolguları araştırmanızı öneririm. Geçici dolgu hatta dudak vitamini gibi isimlerle de uygulayanlar var. Kalıcılık olarak ömürlük uygulamalar değil ama beğenmeme durumunda geri dönüşü kolay işlemler..Attığınız görseldeki gibi değişiklikler için birebir olduğunu düşünüyorum.Kullanım ömrü kişiye göre değişiyor 8 ay sonra eski haline dönen de var 1 buçuk sene kullanan da.. Belirli aralıklarla birkaç kere tekrarlandığında daha kalıcı ve uzun ömürlü oluyor.
Ben dudak dolgusu yaptırdım.10 gün oldu. İlk günler gerçekten ne yaptım ben diye ortalarda dolaştım ödemden dolayı..Fakat şu an çok çok memnunum. Asla dolgu oldugu belli değil aynen attığınız görseldeki gibi görünüyor.diş etlerim gülünce Biraz görünüyordu o görüntüden kurtuldum.
Kaş dizaynı, kirpik lifting ve doğal dudak dolgusu aynı gün yaptırdım.küçük işlemler ama epey fark yarattı.
Hyalünorik bazlı dolgular ağız çevresindeki çizgiler için ve hatta burun kemeri ve ucu için de uyguluyorlar. Burun dolgusu diye araştırın..