• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Doğal dalgalar isteyenlere ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende denemek isterdim ama joleyi sevmem bide olmazsa sabah sabah saçımı yıkayamam dışarı çıkarken :82:

Ben bunu jölesiz yapıyorum. Banyodan sonra saçlarımı tarıyorum sonra iki topuz yapıp yatıyorum. Bazen daha fazla topuz da yapıyorum ama iki topuz daha iyi dalgalar için fazla yapınca boru gibi bukle bukle oluyor ama o da hoş duruyor. Saçlarınız dalgalıysa hiç jöleye gerek yok topuz yapıp yatın, sabah kuruduysa açın. Sonra ayırın saçlarınızı. Çok güzel oluyor. :64::64::64:

saçlarınız kıvırcıksa dikkatli olun derim :D
bende zamanında yaptım bir açtım aman allahım öyle bir kıvırcık olmuş kı açılmıyor. arap kıvırcığı resmen..
ama dalgalıysa -kardeşimin de öyle- ve çok uzun.
tek tek doladı tuttu açtığında süper göründü resmen kıvırcık. ama o kremlemeden yaptıgı için söndü. kremlendiğinde daha güzel olacağı kesin.
bence sık tutun doladığınız saç sayısını. bir ikitaneyle geçiştirmeyin. ne kadar çok bükme o kadar çok kıvırcık :D

Ben de yapıyodum eskiden bunu bi ara ya hoş oluyodu ama sert ve yağlı gibi göründüğü için jölesiz yapıyodum o yüzden o kadar etkili olmuyodu pırasa saçlarıma :) Şimdilerde saçımı afro bigudisiyle sarıp yatıyorum böyle daha kalıcı oluyo:)

ben bazen saçlarımı yıkadıktan sonra tek yada en fazla iki tane örerim .sonra sabah açarım onları çok hoş olurlar.denemek isteyene tavsiyem :)

aynen ben de yapiyorum ama jölesiz yapiyorum ben de , dört parçaya ayırıp döndürüp top yapiyorum, ikiye ayırınca bile güzel oluyor çok doğal dalgalar oluyor tavsiye ederim:)

Back