Saç Kesim Şekilleri Doğal dalgalar isteyenlere ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar sizinle paylaşmak istedim denediğim bi şeyi . Saçlarım iri iri dalgalıdır benim . Spreyli şişeye biraz sıvı jöle sıktım . üzerini suyla doldurup çalkaladım daha hafif olması için jölemin. banyodan çıkınca ıslak saçlarıma güzelce sıktım bu hazırladığımı . sonra saçımı tutam tutam ayırdım . ve ayırdığım tutamları topuz yapar gibi döndüre döndüre toplayıp tokalarla tutturdum . Bu saçımla yattım ve sabah kalkıp saçlarımı açıp elimle dağıttığımda çok hoş ve çok doğal duran bi kıvırcıklık oldu . Umarım anlatabilmişimdir . İlerleyen zamanlarda fırsatım olursa fotoğraf koymaya çalışırım .. :)

"Spreyli şişeye biraz sıvı jöle sıktım . üzerini suyla doldurup çalkaladım daha hafif olması için jölemin. banyodan çıkınca ıslak saçlarıma güzelce sıktım bu hazırladığımı ."
bu kısmı hiç anlamadım kuzum neyi neye koydun sıktın :S

Canım hani sıvı jöleler oluyo ya . Boş bi spreyli şişeye birazcık ondan koydum . Üzerine de su ekledim daha hafif olması için.

Canım mesaj sayım yetersiz olduğu için fotoğraf koyamıyorum ki

Canım hani sıvı jöleler oluyo ya . Boş bi spreyli şişeye birazcık ondan koydum . Üzerine de su ekledim daha hafif olması için.

sıvı jöleden kastınız ne acaba ben öle bişey bilmiyorumda!bide normal jöle olmazmı onuda sulandırabilir heralde,benim saçlarım hafif dalgalıdır zaten ama bi deniycem

Olur tabi neden olmasın . Ben daha hafif olması için sıvı jöle kullandım. ısterseniz normal jöleyi de sulandırabilirsiniz.Hatta saçınızın yapısına göre sulandırmadan direkt sürebilirsiniz de . Sıvı jöle marketlerde satılıyo bu arada . Sorarsanız yardımcı olabilirler belki..

Yapan ve mesaj sayısı yeten birileri örnek fotoğraf koyabilirmi, uygulama sonrası tam olarak nasıl şekil alıyor. Benm de saçlarım dalgalı ama daha belirgin dalgalar istiyorum.

Bu yöntemi deniycem şimdi,hazır banyodanda çıkmışım bakayım nasıl olcak... ??? sonucu yzarım buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…