Saç Kesim Şekilleri doğal dalga nasıl yapılır?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
kızlar saçlarım belimde hergün düzleştiriyorum cok sıkıldım ve dalganın uzun sacta güzel durduğunu düşünüyorum. ama düğün saçı gibi değil !:/ ne zaman maşa yapsam düğün sacı gibi duruyo doğal dalgayı nasıl yapabilirimm ?

saçını maşaya çok kalın sarıp çözünce de saçını savurursan gayet doğal durur canım,
duştan çıktıktan sonra saçını kurutup ikiye üçe ayırıp şekillendirici sürdükten sonra başına topuz yapabilirsin açtığında gayet güzel dalgaların olur
saçını üçe ayırıp örebilirsin de o şekilde hafta da 1gün falan değişik bir tarz oluyor
saçında kat varsa duştan çıkınca ıslak saçını jöleleyip ya da şekillendirici sürüp avuçlayarak kurutursan yine hoş bir şekil elde edersin
bunlar benim uyguladıklarım

canım tesekkur ederim bende joleyi kullanıyordum ama arka katlarımı biraz yaktım sanırım kabarıyo.d maşayla istiyorum taktiğini deneyeceğim:) sacım gür inşallah tutarr

rica ederim canım, ben kalın kalın ve karışık şekilde sarıyorum yani hepsi aynı yöne doğru olmuyor sadece öndeki saçlara dikkat ediyorum ve jeniffer lopez dalgası denen dalga oluyor öyle güzel yani dilerim tutar saçın ama deneme yoluyla hangi kalınlığın tuttuğuna karar verebilirsin zamanla

canım dipten başlamıyoruz ama dimi yoksa dipten mi başlıyorsun sen

canım, benim saçım göğsümün biraz altında, dipten sarıyorum ben ama senin saçın baya uzunmuş nasıl yaparsın bilmiyorum,
uçtan hiç sarmadım ben saçımı

yarıdan mı başlıyorsun anlamında dedim aslında canım bakalım yarın deneyeceğim teşekkür ederim :)

ayy yanlış anlamışım ben özür dilerim :)
yarıdan başlıyorum evet :) kulak hizasında diyelim
bazen kulak hizasından biraz yukarda sararım
dilerim mükemmel dalgaların olur

olsun canım cok sağol inşallah olur yarın yapmış olursam nasıl olduğunu paylaşırımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…