Dogal burun estetigi doktor onerisi olan var mi?

lattesu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2024
4
0
30
Merhaba,
Burunumu kucuklugumden beri begenmiyorum yillardir burun estetigi olmak istiyorum ama bir turlu cesaret edemedim. Burunumda biraz kemer var nefes almamda hic bir sikinti yok. Kemerin yok olmasini ve dogal bir burun istiyorum uzun yillardir doktor arayisim var instagramdan doktor Timur Batmaz'i gordum ve guzel dogal burunlar yaptigi icin arastirmaya basladim. Arastirirken pek bir sey bulamadim ne form sitelerinde ne de sikayet sitelerinde. Acaba timur beye ameliyat olan ya da yakini olan var mi? ya da baska doktor onerisi olan ?

Tolga Oğuzhan ın yaptığı burunlar çok doğal ve güzel herkeste memnuniyetini belirtiyor bence incele 🤗

Serdar Başer ve Tural hocayı beğeniyorum. Fiyatları tuzlu ama sonuçlar genel olarak başarılı. Olursam bu iki isimden birine olmak istiyorum

Volkan sunter ve fuad sofuoğlu da doğal yapıyor inceleyebilirsiniz. Fuad beyi düşünürsenizde ben ameliyat oldum mesaj atabilirsiniz. Ama bence önce ne istediğinizden emin olun ben ameliyat öncesi çok doğal olsun hiç belli olmasın kalkık olmasın diyordum doktorum dediğim gibi yaptı ama şimdi de diyorum bir tık kalkık olabilirmiş ama kendime yakışacağını düşünmediğim için istememiştim ben. şuanda da seviyorum burnumu zaman geçtikçe oturuyor burun.

Volkan sunter ve fuad sofuoğlu da doğal yapıyor inceleyebilirsiniz. Fuad beyi düşünürsenizde ben ameliyat oldum mesaj atabilirsiniz. Ama bence önce ne istediğinizden emin olun ben ameliyat öncesi çok doğal olsun hiç belli olmasın kalkık olmasın diyordum doktorum dediğim gibi yaptı ama şimdi de diyorum bir tık kalkık olabilirmiş ama kendime yakışacağını düşünmediğim için istememiştim ben. şuanda da seviyorum burnumu zaman geçtikçe oturuyor burun.
Ben de Volkan Sünter’e ameliyat oldum 3. ayım olmak üzere aşırı doğal ve güzel bir görüntü elde ettim kesinlikle öneriyorum. 5 yıllık arkadaşımla son 1 yıl görüşemedik geçen hafta görüştüğümüzde anlamadı sende bi değişiklik var ama ne bilemedim diyip durdu en son söyledim 😂

Fuat beyi bölge hastahanesinde görev yaptığı günden beri takip ediyorum. 5 bine harika burunlar yapmıştı şimdi 90 binden başlıyor…

Merhaba,
Burunumu kucuklugumden beri begenmiyorum yillardir burun estetigi olmak istiyorum ama bir turlu cesaret edemedim. Burunumda biraz kemer var nefes almamda hic bir sikinti yok. Kemerin yok olmasini ve dogal bir burun istiyorum uzun yillardir doktor arayisim var instagramdan doktor Timur Batmaz'i gordum ve guzel dogal burunlar yaptigi icin arastirmaya basladim. Arastirirken pek bir sey bulamadim ne form sitelerinde ne de sikayet sitelerinde. Acaba timur beye ameliyat olan ya da yakini olan var mi? ya da baska doktor onerisi olan ?
Merhaba, gönül rahatlığıyla gözünüz kapalı Fuad Sofuoğlu'nu tercih edebilirsiniz. Doğal bir burun istiyor ve süreci çok kolay bir şekilde atlatmak istiyorsanız kesinlikle en kısa zamanda randevu almanızı öneririm. Araştırdığınızda veya randevu alıp gittiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.

benım amalıyatımı doktor Okan morkoc yaptı 2 ay önce
Sadece kendısıne anlatdım nasıl bır burun istemediğimi hıc örnek bıle görmek ıstemedım.ve burnum suan okadar Dogal ve guzel oldu.suan doktor salıh aydın da takıp edıyorum Oda çok bilinçli bir doktor

Ben de Volkan Sünter’e ameliyat oldum 3. ayım olmak üzere aşırı doğal ve güzel bir görüntü elde ettim kesinlikle öneriyorum. 5 yıllık arkadaşımla son 1 yıl görüşemedik geçen hafta görüştüğümüzde anlamadı sende bi değişiklik var ama ne bilemedim diyip durdu en son söyledim 😂
Merhaba, ben de Volkan Bey'e ameliyat olmak istiyorum, burnunuz nasıl oldu acaba, nefes almanız ne durumda

Merhaba, ben de Volkan Bey'e ameliyat olmak istiyorum, burnunuz nasıl oldu acaba, nefes almanız ne durumda
Merhaba, ben çok memnunum 8 ay oldu bir gram sorun yaşamadım. Nefes problemim de hiç olmadı. Eskiden burun kanama problemim vardı o da çözüldü, burnumun görüntüsünü de seviyorum. Başlarda gözüme bi tık büyük geliyordu ama aylar geçtikçe yüzüme iyice oturdu ödemler iyice indi 2-3 ayda bir kontrole gidiyorum ve masajlarımı yapıyorum hiçbir sorunum yok tavsiye ederim açıkçası

Merhaba fuad beye amelşyat olmayı düşünüyorum bende nasıl sizce teoman doğan ve onun arasında kaldım ne dersiniz ?

ben de burun sırtında biraz kemer bırakan doktor arıyorum. doğal yapıyor denilen doktorlara da bakıyorum ama benim istediğim tarzda yapan hiç bulamıyorum. hepsi ya dümdüz, ucu biraz kalkık, yada tamamen kavisli fındık burun. ortası yok gibi. tabii hastaların isteği bu yönde diye doktorlar öyle yapıyor da olabilir. kimse kemer sevmiyor sanırım. ama bence hafif kemerli bırakılan burun özellikle önden çok daha güzel görünüyor. profil görüntüsünü de çok daha doğal ve seksi buluyorum. yurtdışında bu tarz ameliyatlar çok yaygın ama türkiyede hiç görmedim. şuna da bak dediğiniz doktor önerisi varsa alırım :KK43:

ben de burun sırtında biraz kemer bırakan doktor arıyorum. doğal yapıyor denilen doktorlara da bakıyorum ama benim istediğim tarzda yapan hiç bulamıyorum. hepsi ya dümdüz, ucu biraz kalkık, yada tamamen kavisli fındık burun. ortası yok gibi. tabii hastaların isteği bu yönde diye doktorlar öyle yapıyor da olabilir. kimse kemer sevmiyor sanırım. ama bence hafif kemerli bırakılan burun özellikle önden çok daha güzel görünüyor. profil görüntüsünü de çok daha doğal ve seksi buluyorum. yurtdışında bu tarz ameliyatlar çok yaygın ama türkiyede hiç görmedim. şuna da bak dediğiniz doktor önerisi varsa alırım :KK43:
Ben ameliyat olmadan önce doktoruma hafif kemer sormustum, yapmak istemedi. Büyük ihtimalle pisman olacagimi düsündü. Aslinda su an hak veriyorum. Öncesinde hep dogal olsun aman kalkik olmasin vs diyordum simdi keske daha da kavislense, daha da feminen olsa diyorum. Baskalarinda görüp hayal ettiginle kendi yüzündeki gercek cok farkli oluyomus. Sanirim doktorlar bu durumu bircok hastayla yasiyorlar.

Bence pişman olursunuz bend hep doğal olsun istedim öyle yaptırdım ama şimdi keeşke çok doğal istemeseydim diyorum.

Hanımlar İstanbul'a gitme imkanım olursa dediğiniz doktorları değerlendiricem ancak Muğla Antalya Aydın bu kesimde önerebileceğiniz doğal burun yapan doktor var mı ? Yaptıranlar fiyatta verebilirse çok sevinirim.

Bence pişman olursunuz bend hep doğal olsun istedim öyle yaptırdım ama şimdi keeşke çok doğal istemeseydim diyorum.
benim yüz hatlarım da tarzım da biraz maskülen. cildim de zaten kalın öyle minicik bi burnum istesem de olamaz. yapılan simülasyonlardaki düz burunları da kendime hiç yakıştırmıyorum zaten çok da değişmek istemiyorum. dilimden anlayacak bir doktor arıyorum işte valla doktoru bulması ameliyat olmaktan daha zor

benim yüz hatlarım da tarzım da biraz maskülen. cildim de zaten kalın öyle minicik bi burnum istesem de olamaz. yapılan simülasyonlardaki düz burunları da kendime hiç yakıştırmıyorum zaten çok da değişmek istemiyorum. dilimden anlayacak bir doktor arıyorum işte valla doktoru bulması ameliyat olmaktan daha zor
Bende aynı sizin gibi düşünüyordum similasyonlarda hafif kalkık burun bile çok garip duruyordu hep o korku ile doğal olsun kalkık olmasın istedim. Ama ilk başlarda hafif kalkık oluyor burun sonra iniyor ben kalkık sürecinde burnumu çok begenmiştim sonra indi keşke inmeseydi diyorum. Doğal yaptırın tabi ama bence kesinlikle kemer bıraktırmayın pişman olursunuz

X