• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da estetik rinoplasti yapan ve memnun kalanlar? 🙏🏻

Svetlana1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kızlar 💙
Çocukluğumdan beri hayalim burun estetiği yaptırmak 😢 Özellikle burnumdaki kemer beni çok rahatsız ediyor, dışarıdan görünümü gerçekten hoş değil. Nefes alma problemim yok, sadece görüntü için ameliyat olmak istiyorum.

En büyük korkum, ameliyattan sonra nefes problemim olması 😔

Sizden rica ediyorum:
• İstanbul’da burun estetiği yaptırıp memnun kalan var mı?
• Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
• Özellikle sadece görünüm için rinoplasti yaptıranların tecrübelerini duymak isterim 🙏🏻

Bu karar benim için çok önemli, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 💙

*Burnum böyle görünüyor, eklediğim fotoğrafla çok benzer 📷

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 83
ben de çok yapay burun yapmayan, nefes problemini çözebilecek bir doktor arıyorum

Benimde uzun zamandır hayalim para biriktirdim bunun için ama doktora karar veremiyorum çok zor içine sinen biri bulmak

Ben 3 yıl önce oldum benimki de kemerliydi hatta eklediğin görseldekinden daha çoktu kemeri. Sonuç güzel oldu ama. Doktorumdan memnunum
İnstagram da paylaşıyor yaptığı burunları istersen bak bi🙂 Dremretopan

Dr Emre Topan doğal tarzda yüzünüze uygun şekilde yapıyor benimki de öyle oldu
Ben de doktor araştırıyorum .Benim sorun da dış dan bakıldın mı görüntü kötü değil,lakin sağ burnum tamamen kapalı nefes alamıyorum,hem bir de alttan bakılınca burun deliği diğerine göre nerdeyse burun deliği yok gibi.Bende aynı şekilde yaşım 56 bu yaştan sonra mı düşünmeden edemiyor.Ama ne var ki grip olunca sol burun da kapanınca nefes alamıyorum neredeyse geceleri uyurken o zaman ağzım kuruyor.
Bütçe ye de gelince hep yetmiyor ☹️

Merhaba kızlar 💙
Çocukluğumdan beri hayalim burun estetiği yaptırmak 😢 Özellikle burnumdaki kemer beni çok rahatsız ediyor, dışarıdan görünümü gerçekten hoş değil. Nefes alma problemim yok, sadece görüntü için ameliyat olmak istiyorum.

En büyük korkum, ameliyattan sonra nefes problemim olması 😔

Sizden rica ediyorum:
• İstanbul’da burun estetiği yaptırıp memnun kalan var mı?
• Hangi doktoru tavsiye edersiniz?
• Özellikle sadece görünüm için rinoplasti yaptıranların tecrübelerini duymak isterim 🙏🏻

Bu karar benim için çok önemli, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 💙

*Burnum böyle görünüyor, eklediğim fotoğrafla çok benzer 📷
Caddebostanda Uğur Şahin .Doğal burun istiyorsanız tavsıyemdır.Ben cok memnunum.

Caddebostanda Uğur Şahin .Doğal burun istiyorsanız tavsıyemdır.Ben cok memnunum.
Dr Uğur Şahin operasyonu sürecinizi anlatırmısınız istediğiniz gibi oldu mı? Ben de ona muayeneye gidecem çok araştırdım hiç olumsuz yorum bulamadım

Merhabalar, siz hala memnun musunuz? Biraz bizi süreç hakkında bilgilendirebilir misiniz:)

Back
X