- 31 Mart 2009
- 626
- 2
- Konu Sahibi FashionbyHatis
ay ya bu iyi geliosa bunu yapalımda atkılı fırçası ne :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nette araştırdım buldum aldım deniyorum
deneyen yüzlerce yorumu inceledim, yüzde yüzü inanın etki etmiş ve kısa sürede muhteşem birşey
kekik yağı
biberiye yağı
buğday yağı
badem (tatlı)yağı
bunları karıştırıyoruz selülitli bölgeye sürüyoruz ve streçfilmle sarıyoruz sabah açıyoruz en az yedi gün yapılıo üç günden sonraetki başlıyormuş denemekte fayda var yağlar 13 milyon tutuyor. arkadaşlar deneyen varmıdır başka buralardada
Ben bu formül benzeri yağ formülleri üzerine 1 yıl kadar önce ciddi araştırma yaptım çünkü kimyasal ürünlere güvenemiyorum ne de olsa birçoğu petrol türevi. daha sonra dermatolog olan kuzenimin eşine danıştım kendisi bana şunları söyledi aynen aktarıyorum:" Bitkisel yağlar teker teker bakıldığında muhakkak ki etkili olabilir fakat uzun süre ciltle temas halinde kalmasını biz onaylamıyoruz. Bu durumda farklı zararları ortaya çıkabilir. mesela biberiye yağı tahriş eder, badem yağı kıllanma yapar, buğday yağı gözenekleri tıkar vs vs. "Karıştırma işleminde bu yağlar hangi miktarlarda ekleniliyor..Kafadan atmıyoruz heralde