- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
Hanımlar merhaba, nasipse bir kızım olacak fakat ben bu iki isim arasında bir türlü karar kılamadım. Iki ismi de beğeniyorum açıkçası ama çift isim koyma taraftarı da değilim.
Bir tanıdığım isimlerin numaralojik ve isim analizlerine bak, kişiler isimlerinin özelliklerini taşırlar gibilerinden bir öneri de bulundu. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş. Birisinden de tanıdığı iki doğa isimli kız çocuklarının ikisinin de bencil ve başına buyruk oldukları yönünde bir yorum okudum. Öykü isminde bir problem yok uyumluluk, şefkatlilik ve yaratıcılık gibi özelliklerinin olduguna değinilmiş sadece sağlık konusunda yıldızının düşük olduğundan bahsedilmiş. Sadece o kısmı beni biraz rahatsız etti.
Acaba sizler bu isim analizi olayına nasıl bakıyorsunuz? Bu iki isimle alakalı tanıdığınız kişiler varsa ve bu kişiler hakkında yorum yapabilirseniz çok memnun olurum?![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Bir tanıdığım isimlerin numaralojik ve isim analizlerine bak, kişiler isimlerinin özelliklerini taşırlar gibilerinden bir öneri de bulundu. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş. Birisinden de tanıdığı iki doğa isimli kız çocuklarının ikisinin de bencil ve başına buyruk oldukları yönünde bir yorum okudum. Öykü isminde bir problem yok uyumluluk, şefkatlilik ve yaratıcılık gibi özelliklerinin olduguna değinilmiş sadece sağlık konusunda yıldızının düşük olduğundan bahsedilmiş. Sadece o kısmı beni biraz rahatsız etti.
Acaba sizler bu isim analizi olayına nasıl bakıyorsunuz? Bu iki isimle alakalı tanıdığınız kişiler varsa ve bu kişiler hakkında yorum yapabilirseniz çok memnun olurum?
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)