• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğa vs Öykü sizce hangi isim?

Sade frappe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
4.644
6.771
158
Hanımlar merhaba, nasipse bir kızım olacak fakat ben bu iki isim arasında bir türlü karar kılamadım. Iki ismi de beğeniyorum açıkçası ama çift isim koyma taraftarı da değilim.

Bir tanıdığım isimlerin numaralojik ve isim analizlerine bak, kişiler isimlerinin özelliklerini taşırlar gibilerinden bir öneri de bulundu. Bugün Doğa ismine baktığım da bu isimdeki kişilerin inatçı ve özgürlüklerine çok düşkün olduklarına değinilmiş. Birisinden de tanıdığı iki doğa isimli kız çocuklarının ikisinin de bencil ve başına buyruk oldukları yönünde bir yorum okudum. Öykü isminde bir problem yok uyumluluk, şefkatlilik ve yaratıcılık gibi özelliklerinin olduguna değinilmiş sadece sağlık konusunda yıldızının düşük olduğundan bahsedilmiş. Sadece o kısmı beni biraz rahatsız etti.

Acaba sizler bu isim analizi olayına nasıl bakıyorsunuz? Bu iki isimle alakalı tanıdığınız kişiler varsa ve bu kişiler hakkında yorum yapabilirseniz çok memnun olurum? 🥰

Hay Allah konum başka bir başlığa taşınınca yazılan yorumlar da gitmiş. Kundalini ismine benzer bir kullanıcı 4 doğa 5 öykü tanıdığım var diye yorum yapmistı en son. Ondan tanıdığı bu isimler hakkında yorum bekliyorum 🤗
Böylesi daha iyi🤣
Evet doğa ismi güzel

Hay Allah konum başka bir başlığa taşınınca yazılan yorumlar da gitmiş. Kundalini ismine benzer bir kullanıcı 4 doğa 5 öykü tanıdığım var diye yorum yapmistı en son. Ondan tanıdığı bu isimler hakkında yorum bekliyorum 🤗 KudrAlobar KudrAlobar tamam sizdiniz hatırladım. Aradığım kan sizde olabilir 😅
doğa kolej ismi mesela. :KK45:

Back