ben iki ay önce tugrul marala ameliyat oldum... hic pisman degilim aksine cok mutluyum tugrul bey ve yaninda calisanlar (sekreter olsun söför olsun) dünya tatlisilar.. ameliyat sonrasida cok rahattim ne agrim oldu ne sizim alcim bi hafta sonra alindi bastan burnum hafif sisti ama hergecen gün düzeliyor... arkadaslarim/ tanidiklarim hatta bikere gittigim kuaför bile burnumu cok begendi ameliyatli yapmacik bi burun olmadi cok dogal ve tatli bi burun oldu tugrul bey sagolsun ameliyat olmak isteyenler bence hemen MARALKLINIKE kosmali :))
burnumun resmini görmek isteyenler bahar_ciko@hotmail.de `den bana mail atarak ulassin :))
şu anki fiyatı ne kadar acaba?
benim de albümüm de resimlerim var.daha yeni benim aslında ama yardımcı olmak adına merak edenler için dayanamadım koydum.gerçekten resim koyan çok fazla kişi yok.sorularınız olursa seve seve yardımcı olmak isterim...
kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar :) ameliyat olan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun.
keşke tuğrul beyin hastalarından daha çok arkadaş yazsa deneyimlerini.nisa'nın burnu müthiş.
tugrul beymi ya bogazici tip merkezinin pek ilgili olmadigiji duydm.dogrumudr
BENIM ALçım 7.günde çıktı canım evet benım cildim baya hassas mosmor oldu 20 günde zor geçti yani normalde hemen geçiyomuşş korkma canım:)
ama burnm çok çok devre geçirdi çok güzelleştii:)
mrb cnm üstün çok zaman geçmiş hala memnun musun?birde tuğrul bey önceki hastalarının fotoğraflarını gösteriyomu acaba?tesekkur ederım herkese...ben selımıye hastasınde oldum...ordada calısyomus....1800 odedım:S bı hemsıre suratsızdı ztn ama derdı wrdı bellıydı...suan burnum cok tıkanık ya...tampnlar alındı cok rahatlamıstım ama tıkandı soraya dgru..bıde cok şiştım ama buz koydum hemen...bıde uyudum brz daha ındı gıbı..of bu gece nası uyucam bılmıyorum...ama sorayı dusunuyorum hersey gusel olcak ya ınss:) resım koymayı dusunuyorum bnm ıcın cok zahmetlı aslında...usb kablom yok...arkdsm cekıcek blgyrsına atıcak sora bana msnden atıp yuklıcem..yanı brz surer bu ıs...2 haftaya kalmadan koyarım ama...smdı yatıyım gene zor yazıyorum...hoscakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?