Doç. Dr Tuğrul Maral hakkında bilgi

tuğrul beye ameliyat olanların fotoğraflarını görebilirmiyim? sanki hepsi silinmiş göremedim.

Arkadaşlar yardımcı olması açısından,

Tuğrul bey, Etiler de kliniği var, fiyatlar 4000 TL

Ben görüşmeye gittim ancak işi varmış, sekreterini çok beğenmedim. Önceden arayıp haber vermeleri gerekirdi, ve çok yönlendirici konuşmadı. Değişik geldi çok ilgisizde . O yüzden birdaha gitmeyi düşünmüyorum

Ben mail attım cvp geldi. 4500 tl ye yaptığını söylemiş hastane Anadolu yakasında. Ben Avr. yakasında olmak istiyorum daha önce bi yerde avr yakasında anlasmalı olduğu hastaneler olduğu yazıyordu. Lakin mailde bana neden beyan edilmedi merak ettim doğrusu. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

ben iki ay önce tugrul marala ameliyat oldum... hic pisman degilim aksine cok mutluyum tugrul bey ve yaninda calisanlar (sekreter olsun söför olsun) dünya tatlisilar.. ameliyat sonrasida cok rahattim ne agrim oldu ne sizim alcim bi hafta sonra alindi bastan burnum hafif sisti ama hergecen gün düzeliyor... arkadaslarim/ tanidiklarim hatta bikere gittigim kuaför bile burnumu cok begendi ameliyatli yapmacik bi burun olmadi cok dogal ve tatli bi burun oldu tugrul bey sagolsun ameliyat olmak isteyenler bence hemen MARALKLINIKE kosmali :))

burnumun resmini görmek isteyenler bahar_ciko@hotmail.de `den bana mail atarak ulassin :))

Bence de )O gercekten super bi doktor!
sekreterler kizlar da cok seker))yani ben de kerkeze tavsiye ediyorum)Maralklinik cok tessekur ederim size!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar yakın zamanda varmı tuğrul beye ameliyat olan başarılı bir doktormu acaba kendisi bende doktor seçme aşamasındaym :)

mrb cnm üstün çok zaman geçmiş hala memnun musun?birde tuğrul bey önceki hastalarının fotoğraflarını gösteriyomu acaba?

Mrb arkadaslar görünce dayanamadım buraya yazayım dedim 2009 yılında 18 yaşımda tuğrul beye istanbulda ameliyat olmak için taaa Karstan gittim bana çok ole sevecen filan davranmadi vaktim çok kısıtlı dedim bi an once ameliyat olup döneli yim dedim o da tamam 7 saat sonra gel ameliyat yapalım dedi ben çok şaşırdım normalde kan tahlili burun içi muayenesi filan olmadım yapıcak misiniz dedim Hayır dedi nurunu ameliyatta açınca görüp ona göre bisiyler yaparım dedi bn yine şok yöne iptal sonra gece 12 de ameliyata girdim ard ard neredeyse dinlemeden 3 hastayı ameliyat etti ameliyattan çıktım 2 de çok ağrım vardı bi iğne yaptılar bitti gitti sabah 6 ki buna çok sasirmistik is başı yapıp bni görmeye geldi çıkışı mi verdi 10 gini hastaneden çıktım 6. Gün dikislerimi aldı 7. Gün karsta evimdeydim burnum mükemmel oldu hem çok doğal hem kalkik hem küçük 25 yaşındayım çok yakın çevrem hariç kimse bilmez estetik olduğunu tek sorun bn çok oynadım kulak copuyle iciyle kurumuş kanları cikariyodum bi delik büyük bi delik küçük oldu ama tuğrul bey uyarısı ağrım hiç olmadı morluk 1 haftada geçti şu an gibrista yaşıyorum birçok hasta yolladım tuğrul beye minnnettarim para verip mezara götüreceğim bişiy bıraktı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…