Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzenım 2 gun once büyütme amelıyatı oldu.. cok memnun doktordan..
Holda canım ben de karın gerdirme düşünüyorum, hala doktor araştırıyorum,Sühan beye kim karın gerdirmiş, bu siteden mi, açıkçası onunla konuşmak isterim. Yardımcı olursan sevinirim.kralicehathor ben meme büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum, ancak herkesin yaşadığı gibi cerrah konusunda kararsızım.Dün Sühan Bey'e meme dikleştirme ve karın gerdirme gibi operasyonlar yaptıran biriyle tanıştım.Çok memnun kaldığını söyledi.Ancak meme büyütme yaptıran biriyle görüşmek daha iyi sonuçlar verecek sanırım.Acaba bu konuda yardımcı olabilir misin? yani nasıl bir protez konuldu? (yuvarlak,damla)nerden konuldu?izleri çok belirginmi? maliyeti ne kadar tutu ve hala memnunmusun? Çok soru sordum biliyorum ama düşünmekten delireceğim kafamçokkarıştı yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Canım cevap için teşekkürler, ben de hep ameliyatı düşünüyorum, seni çok iyi anlıyorum. Hayırlısıyla ameliyatlarımızı oluruz ve sonuç umduğumuz gibiolur inşallah.mothers, malesef siteden değil.Kuzenimin bir tanıdığıymış, bende bir kere gördüm ama öve öve bitiremedi.Karnını gösterdi bana dümdüz, taş gibi.3 doğum yapmış bir bayan için süper tabi.Kendinden sonra birsürü kişiyide yönlendirmiş Sühan beye, hepsi çok memnun kalmış.1 numara diyor, ufak tefek birsürü şey yaptırmış ona.Ah bir de ben meme büyütme olan birinin görüşlerini öğrenebilsem, aklımda fikrimde protez dışında bişey yok bu aralar
Bende kendisiyle yarin gorusmeye gidecegim tavsiye ediyorsunuz degilmi?ben suhan beye kucultme amelıyatı oldum aklına gelebılecek her konuda bır numaradır
amelıyattan sonra arkadas bıle olduk dunyanın en guleryuzlu en ıyı kalplı ısının (;ozellıkle meme) en profesyonelı
her soruyu yanıtlayabılırım benım amelıyatım 2007 temmuzdaydı hıc bı bozulma olmadı okadar guzel yaptı kı