Doç.Dr.Serkan Yıldırım Hasta Yorumları...

pinarr89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
2
0
34
Merhabalar bayanlar.Ben 24 yaşındayım,Son 8-9 ay içinde 22 kilo verdim.Daha öncesinden de sürekli kilo alıp verdim.Bu sebeplerden dolayı göğüslerim inanılmaz sarktı.Evlenmeyi düşünüyorum ve bu durum benim canımı çok sıkıyo.Yazın bikini giyerken kendimi hiç rahat hissetmiyorum.İstanbul anadolu yakasında oturuyorum,internette gezinirken Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a rastladım.Henüz bi görüşme gerçekleştirmedim kendisiyle.Ama yazdığı makaleleri okudum çok güven verici buldum.Aranızda Serkan bey'e ameliyat olan varsa düşüncelerini ya da tavsiyelerini alabilirmiyim ?

Vallahi meme ameliyatlarını bilmem ama burun ameliyatında tek geçerim.Doğal mı doğal bi burnum var,beni hiç tanımayanlar ''seni burnun estetikmi'' diye sormuyolar :KK3:

Bende Serkan bey'e ameliyat oldum fakat meme değil :) Kepçe kulak operasyonu geçirdim çok da memnunum.Güvenilir bi el olduğuna inanıyorum,ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Gidip görüşüyosun zaten öncelikle içine sinerse yaptırırsın,geçmiş olsun tekrardan...

Serkan bey'e ameliyat olanlardan biri de benim :) Meme büyütme ameliyatı oldum bende.Kendisinden zaten rica ettim hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını göstermesi için..Saolsun bikaç örnek sundu bana,içimi en rahatlatanı da ''proteze çok uygun bi hastasın'' sözü oldu.Anladığım kadarıyla kendisi de doğallıktan yana bi doktor olduğu için bana önerilerinde bulundu bende hepsine uydum.Allaha çok şükür korktuğum gibi de olmadı.1 ay kadar şişlik ve sertlik yaşadım ama geçti tabi ki.Ameliyat olalı 5 ay kadar oldu şimdi herşey gayet yolunda.1 ay sonrasına tekrar bi kontrolüm var.Göğsümü gere gere giderim artık :KK51:

Selamlaaaar...Ben Serkan bey'e dudak dolgusu yaptırdım.Kendisine de permalip dudak silikonu yaptıran bi arkadaşım sayesinde ulaştım.Arkadaşım memnundu sonucundan bana tavsiye etti.Açıkcası sadece görüşüp fiyat almak amacıyla randevu almıştım ama konuşmalar ikna ediciydi.Bikaç tanede örnek resim gösterince hadi yapalım dedim :) Pişman da olmadım.Herkezin dediği şekilde ördek gibi dudaklarım yok açıkcası.Sadece 3 gün kadar bi şişmem oldu oda indi zaten.Bende sonucundan memnunum,önümüzdeki ay annemi götürücem kendisine meme küçültme ameliyatı için..

Merhaba.Ben kepçe kulak ameliyatı için 3-4 tane farklı doktorlarla görüşmüştüm.Fikir ve fiyat bilgisi için araştırma yapıyodum.Son olarak Doç.Dr.Serkan Yıldırım ile görüştüm.Fiyat konusu da dahil operasyon ile ilgili konuşmaları beni çok ikna etti.Çocukluktan beri saçlarımla gizlerdim kulaklarımı.Artık yaz aylarında sıcağa dayanamaz oldum ve ameliyat olmaya karar verdim.Yaklaşık 4 ay kadar önce ameliyat oldum kendisine.Hassas bi cildim olmasından kaynaklı şişliklerim ve kızarıklarım normalde olmasından daha geç iyileşti.Zaten elimi bile kessem 3 hafta içinde kapanırdı yaram o yüzden çok şaşırmadım bu duruma.Neyse ki geçti ve şuan iyiym.At kuyruğu bana çok yakışıyomuş bunu anladım artık,yaz aylarını rahat geçirmekte cabası :21:

Serkan bey'e ameliyat olanlardan biri de benim :) Meme büyütme ameliyatı oldum bende.Kendisinden zaten rica ettim hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını göstermesi için..Saolsun bikaç örnek sundu bana,içimi en rahatlatanı da ''proteze çok uygun bi hastasın'' sözü oldu.Anladığım kadarıyla kendisi de doğallıktan yana bi doktor olduğu için bana önerilerinde bulundu bende hepsine uydum.Allaha çok şükür korktuğum gibi de olmadı.1 ay kadar şişlik ve sertlik yaşadım ama geçti tabi ki.Ameliyat olalı 5 ay kadar oldu şimdi herşey gayet yolunda.1 ay sonrasına tekrar bi kontrolüm var.Göğsümü gere gere giderim artık :KK51:

Ne kadar süre içinde normal hayatına geri döndün canım ?

Anneme karın germe yapan doktordur kendisi..Annem 49 yaşında ve karnında inanılmaz şikayetçiydi.Genellikle bana kızardı hep senin yüzünden diye (Bana hamileyken çook kilo almış,karnı çok büyükmüş :KK1: ) Neyse baktık olucak gibi değil tabi yaşıda ilerledikçe ona daha zor gelmeye başladı.Okulumun yakınlarında olan Serkan bey'i buldum ve randevumuzu aldık.Görüşmemizdeki konuşmalar,detaylar herşey içimize yatmıştı zaten.Annem bu ameliyatı çok istediği için hemen olsun bitsine getirmek istedi ama ben sorularımla biraz kafa şişirdim sanırım,burdan da özellikle özürlerimi diliyorum :) Ameliyat gününü aldık ve o beklenen gün geldi annem ameliyatını oldu (8 ay kadar önce :) ) Annemin ağrı eşiği düşük olduğu için biraz nazlanmalarımız oldu ama o kadar da olur diye düşündük çok rahattık o konuda da. Yakında düğünüm var ve şimdi annem çeşit çeşit elbiseleri gönül rahatlığıyla deneyebiliyo :KK66: Hamilelikten kalan çok çatlağı vardı onlardanda kurtuldu.Şimdi düz karıncığıyla mutlu mesut yaşıyo :)

Ben Serkan bey'e geçen sene meme büyütme ve liposactıon yaptırdım.Bacak içlerim ve can simitlerim beni rahatsız ediyodu.Kilom çok yoktu ama biraz takıntılı bi insan olduğum için bu ameliyatı istedim.Pişman da olmadım.Beni sadece o korseler rahatsız etti 4 hafta zorunlu kullanmak gerekiyodu.Onlar çıkınca derin bi nefes aldım.İzler konusunda meme altında iz kısmında bi kabarma meydana geldi onun içinde silikon şeklinde bi tabaka verdiler 3 ay kadar onu kullandım şimdi izlerim normal.Biraz dobra bi doktor :) Ama tabi bizi ilgilendiren kısmı işini iyi yapmadı onu da yapıyo zaten.Bu sene içinde de 4 ay kadar kalıcı dudak dolgusu yaptırdım kendisine.Tamamen eriyince daha kalıcısını yaptırıcam.

Ne kadar süre içinde normal hayatına geri döndün canım ?

Vallahi 1 hafta sonra işteydim.Anaokulu öğretmeniyim ben sürekli ayaktayım tabi dikkat de ediyorum ama hiçbi sıkıntıda yaşamadım.Ara ara ağrılarım oldu ağrı kesiciyle idare ettim onda da.

Serkan bey çook muhabbetli bi insan bana göre.Lekelerim için görüşmeye gittim kış ayında bi işlem yapıcaz.Merkezinde lazer epilasyon da yaptırıyorum şimdi çalışanlar çok tatlı ve çok inceleyerek yapıyolar işlemlerini.Sadece ağrıya dayanıksızlığımdan canım çook acıyoo :)

Merhaba kızlar,forumda yeniyim bana yardımcı olun lütfeeenn :KK43:
29 yaşındayım ve kaşlarımdan çok şikayetçiyim.Kalıcı dövmeden nefret ediyorum hergün boyamaktan da sıkıldım artık,Serkan bey'i internette gezinirken buldum yazıları falan çok ikna edici ama ben çook korkuyorum :KK43: Bi yakını veya kendisi kaş ekimi yaptıran varmıdır aranızda ???

Ben Serkan bey'e geçen sene meme büyütme ve liposactıon yaptırdım.Bacak içlerim ve can simitlerim beni rahatsız ediyodu.Kilom çok yoktu ama biraz takıntılı bi insan olduğum için bu ameliyatı istedim.Pişman da olmadım.Beni sadece o korseler rahatsız etti 4 hafta zorunlu kullanmak gerekiyodu.Onlar çıkınca derin bi nefes aldım.İzler konusunda meme altında iz kısmında bi kabarma meydana geldi onun içinde silikon şeklinde bi tabaka verdiler 3 ay kadar onu kullandım şimdi izlerim normal.Biraz dobra bi doktor :) Ama tabi bizi ilgilendiren kısmı işini iyi yapmadı onu da yapıyo zaten.Bu sene içinde de 4 ay kadar kalıcı dudak dolgusu yaptırdım kendisine.Tamamen eriyince daha kalıcısını yaptırıcam.

Dudak dolgusu yaptırmayı bende çook istiyorum.İşlem acı verici mi ? Birde sonuç olarak ördek gibi bi dudak çıkmıyo dimi ortaya :) ?

Dudak dolgusu yaptırmayı bende çook istiyorum.İşlem acı verici mi ? Birde sonuç olarak ördek gibi bi dudak çıkmıyo dimi ortaya :) ?

Hayır aslında öyle çok acı verici bişey değil.Zaten işlem öncesi bi krem kullanılıyo dudaklarınıza.Buz uygulamasıda yaptıkları için çok fazla bi acı hissetmiyosun.Hiç acımicak diye bişey de yok :) Bahsetmiş olduğunuz gibi ördek görünümlü bir dudak çıkmıyo ortaya.Zaten doğal istiyosanız doktorunuz ilacınızın tamamını kullanmayadabiliyo..Siz nasıl isterseniz yani :KK66:

Hayır aslında öyle çok acı verici bişey değil.Zaten işlem öncesi bi krem kullanılıyo dudaklarınıza.Buz uygulamasıda yaptıkları için çok fazla bi acı hissetmiyosun.Hiç acımicak diye bişey de yok :) Bahsetmiş olduğunuz gibi ördek görünümlü bir dudak çıkmıyo ortaya.Zaten doğal istiyosanız doktorunuz ilacınızın tamamını kullanmayadabiliyo..Siz nasıl isterseniz yani :KK66:

Çook teşekkür ederim canım yorumların için.En kısa zamanda randevu alıp gidicem bende.

Ben annem için meme küçültme ameliyatı araştırıyorum.Şuan Balıkesirde yaşıyoruz ama İstanbulda yakınlarımız var.Aranızda meme küçültme ameliyatı olan,memnuniyetini veya şikayetlerini yazabilir mi ??

Canım geçtiğimiz cumartesi günü Serkan Bey'e geçici dudak dolgusu yaptırdım. Dudak dolgusundan inanılmaz korkuyordum çünkü çok kötü örnekler var ve dudak yüzün en önemli kısımlarından biri. Fakat korktuğum gibi olmadı ve Serkan Bey inanılmaz güzel doğal ve simetrik bir şekilde dudaklarımı dolgunlaştırdı. İşlem sorasında hiç acı hissetmedim ama ağrıya dayanıklı bir yapım olduğu için de olabilir :) Sadece ertesi gün şişlik oldu ama yine de tahmin ettiğimden az şişti. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem ve biraz daha yaptırmayı düşünüyorum :) Gerçekten kendisi işinde uzman ve güvenilir biri.

Serkan bey'le herhangi bir cerrahi işlem için görüşmedim ama botox ve dolgu uygulamalarından memnun kaldım.Botox'da en korkutuğum olay yüzümün taş kesilmesiydi ama olmadı.Oldukça doğal oldu ve 4 aydır da etkisini kaybetmedi.Burun kenarlarıma uygulanan dolgu da çok hoş oturdu.Herhangi bir morarma,şişme gibi yan etkilerle de karşılaşmadım.

Serkan bey'le herhangi bir cerrahi işlem için görüşmedim ama botox ve dolgu uygulamalarından memnun kaldım.Botox'da en korkutuğum olay yüzümün taş kesilmesiydi ama olmadı.Oldukça doğal oldu ve 4 aydır da etkisini kaybetmedi.Burun kenarlarıma uygulanan dolgu da çok hoş oturdu.Herhangi bir morarma,şişme gibi yan etkilerle de karşılaşmadım.

Ben kendisiyle sadece görüşme için randevu almıştım.Göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum ama biraz pimpirikliyim sanırım hemen karar veremedim :) Daha önce ameliyat yapmış olduğu hastalarının öncesi-sonrası resimlerini gösterdi saolsun başarılı buldum..Botox değil ama yanaklarıma dolguyu bende düşünüyorum.Acı veren bir işlemmidir birde süresi ortalama ne kadardır ?

Ben kendisiyle sadece görüşme için randevu almıştım.Göğüs büyütme ameliyatı düşünüyorum ama biraz pimpirikliyim sanırım hemen karar veremedim :) Daha önce ameliyat yapmış olduğu hastalarının öncesi-sonrası resimlerini gösterdi saolsun başarılı buldum..Botox değil ama yanaklarıma dolguyu bende düşünüyorum.Acı veren bir işlemmidir birde süresi ortalama ne kadardır ?

Hayır çok bir acı hissetmiyosunuz.Sadece iğnenin girişini hissediyosunuz sonra bişey yok zaten.Bende bi krem kullanıldı bunun için nasıl bir kremse artık dudaklarım bile uyuştu :) Hiç korkma çok rahat geçirebiliceğin bir işlem.

X