Doç dr. Saynur yılmaz labioplasti ameliyatım

rocelli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
2
0
28
kadınlar kulübü üyeliğimi sırf bu konu üzerinde değerlendirme yapmak için açıyorum. Yıllardır genital estetik konusunda araştırmalar yapıyordum hem görüntüsünden rahatsızdım hemde günlük yaşantımı olumsuz etkiliyordu ve özgüvenimi kırıyordu bilen bilir kötü bir durum. Sonuç olarak ameliyat olmaya karar verdim ve sosyal medya üzerinden ameliyatımı yapan saynur yılmaz la karşılaştım konumu gereği bana çok yakın olduğu için gidip muayene olmak istedim enerjisi mükemmeldi iletişimi çok kuvvetli ve net kendinden emin tavırlarıylada bana güven verdi. Büyük gün bugündü sabah 9 da ameliyata girdim zor bir ameliyattı benimki ona rağmen süreç gayet normal tabi biraz ağrı var ama çok normal saat 12 de ameliyattan çıktım ve ağrı kesici almadım henüz buz uygulaması rahatlatıyor ve şimdilik görüntüsü ile alakalı bir şey diyemiyorum şişlik var çünkü kızlar korkulacak bir ameliyat değil olun fazlalıklardan kurtulun süreci yazmaya devam ederim merak ederseniz

Merhaba ben de ameliyati iki ay once oldum ve cok mutluyum :) ilaclarini duzenli almani tavsiye ederim surecle ilgili sana sunu soylemek istiyorum lutfen oturmak icin kendini zorlama ,tuvalette uzun sure oturma yan otur isini halledince hemen cik, uzun sure ayakta durma. bacaklarini acma, kendini kasma.
ben tuvalette cok oturdum, ameliyatran 3 gun sonra oturmaya calistim tuvalette cok ikindim sonuc dikislerim patladi ve yeniden dikis atildi. :))

Merhaba saynur hocaya mı oldunuz siz ameliyatınızı? Ben bu sabah taburcu oldum dikişler çok sızlıyor çok dikkat etmek lazım ve evet otururken çok zorlanıyorum ama sürekli uzanınca da olmuyor belim popom ağrıyor :) tuvalete çıkınca sulu batikonu sprey şişeye koydum püskürtüp kurulayıp daha sonra kurutma makinası ile kurulayıp merhem sürüyorum sonucu çok merak ediyorum açıkcası diğer doktor asistanları hemen aynı gün normal hayatınıza devam edebilirsiniz uçağa binip geri dönebilirsiniz vs gibi şeyler söylemişlerdi ama normal hayata dönüş biraz vakit oluyor evet acısı dayanılmaz değil ama normal hayata dönüş için en az dört güne ihtiyaç olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…