Estetik burun ameliyatı sürecim: Merhabalar, öncelikle burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor araştırması yaptım bir çok hekimin sosyal medya hesaplarını takip etmeye başladım, birkaçıyla bire bir görüştüm fakat en son Dr. Şaban beyle görüştüm ve kendisine ameliyat olmaya karar verdim. Başta aemliyatla ilgili korkularım vardı ya istediğim gibi olmazsa? Nefes alma problemi yaşarsam? v.a gibi bir çok soru. Şaban beyle ameliyat hakkında görüştüğümde bana ameliyatla ilgili olabilecek risklerden, her zaman istenilen sonuç olmayabileceği gibi durumlardan da bahsetti hatta ameliyat olmak için kendimi hazır hissetmiyorsam erteleyebileceğimi de söyledi. Merak ettiklerimi aklımı kurcalayan bir sürü sorunun cevabını aldım ve bu samimiyetten dolayı ameliyat olmaya karar verdim.
Ameliyatımın üzerinden hemen hemen 10 ay geçti ve kontrollerim hala devam etmekte. Görüntü olarak da nefes alma konusunda da hiçbir sıkıntım yok. Bundan dolayı doktoruma teşekkür ederim.
Ameliyatımın üzerinden hemen hemen 10 ay geçti ve kontrollerim hala devam etmekte. Görüntü olarak da nefes alma konusunda da hiçbir sıkıntım yok. Bundan dolayı doktoruma teşekkür ederim.