Erkek İnfertilitesi Doç.dr remzi abalı hastalari burdami

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yldzsibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
12
1
1
34
K.elidenim esimde %70 haraketsiz sperm var hareketli 860 bin bana bu doktoru önerdiler bilgisi olanlar yardim lütfen

K.elidenim esimde %70 haraketsiz sperm var hareketli 860 bin bana bu doktoru önerdiler bilgisi olanlar yardim lütfen

Cnm merhaba ben Remzi Bey'in hastasıyım kendisi gayet iyi bir doktor güleryüzlü sıcak sorularına sabırla cevap veren ve gayet hoşgörülü biri. Biz geçen kış ekim ayında ilk tüp bebek denememizde pozitif sonuç aldık fakat 30.haftadan sonra preeklampsi başladı ve 1 haziranda şiddetli preeklampsi sebebiyle erken doğum yaptırıldım maalesef bebeğimi kaybettim
Rabbim kimseye yaşatmasın
6 ay sonra tekrar tüp bebek deneyeceğiz dondurulmuş embriyolarım ile ve doktorum tabiki yine Remzi Bey olacak ALLAH nasip ederse
Gebeliğin oluşmasında gayet başarılı olduğunu düşünüyorum ama hangi dontora gidersen git isterse dünyabıb en iyi dontoru olsun yinede gebe kaldığında 2.bir doktorunda olsun

Kizlar merhaba bahceci fulya da benim 2.denemem .. ilk denemem de 12 yumurtadan 5 yumrta dollendi ve son gun 3.gun embriyosu tek yunurta kaldi. Transfer sonucu basarisiz. Hocam remzi bey ve ben cok memnunum. O kadar detaylı ve rahatlatici aciklamalar yapiyor.gercekleri söylüyor.oyalamiyor. 2.denemem pazartesi 18inde oldu. 14 yumurtadan 7 dollenme oldu 5.gun blast embriyosu tek embriyom kaldi 18 aralik da transfer ettiler. 29u test günüm dualarinizi bekliyorum... hepimizin yeni yilda kucaginda minikleri olsun dilerim

Eşine zeytinyağında incir bekletip yedirebilirsin bence işe yarıyor. Bir de cekirdekli kuru uzum. Bizim sayı sıkıntısı yok ama bunları denediğimde sayı 48 mlde milyondan 90 milyonlara cıktı.. ama tabi bizde hasar var dnalarında oyüzden bir işe yaramıyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…