Doç.Dr.Ömer Yoldaş - Bir teşekkür...

greenz11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
42
15
28
Yazıya nasıl başlayacağm bilmiyrm ama bir teşekkür borcum var...
Uzun zamandır fazla kilolarla mücadele ediyorum, diyetler denedim isimleri garip garip olan. Spor yaptım, her sabah yürüyüşlerimi yaptım, akşam geç yemek yemeyi kestim ama maalesef bu fazla kilolarımı veremedim. Uzunca bir süre böyle kilo alıp vermekle geçti.
İnternette denk geldiğim reklamda Doç.Dr.Ömer Yoldaş'ın mide botoksu reklamıyla karşılaştım. Takip etmeye başladım, paylaşımlarını inceledim. Hasta yorumlarını okudum. İzmir'de mide botoksu işlemi en doğru kişi olacağına karar verip, randevumu oluşturdum.
Gittiğimde bana o kadar sıcak kanlı, o kadar çözüm odaklı şekilde yaklaştı ki gerçekten hayran kaldım, güven doldum. Daha önce gittiğim doktorlar her şeyi para olarak görür, yüzüne bakmaz, seninle ilgilenmezdi. Ömer bey'de böyle olmadı. İşlem sadece 20 dakika sürdü ve ben fazla kilolarımı yavaş yavaş vermeye başladım. Bir aile sıcaklığı, bir hekim sıcaklığı için çok teşekkür ederim....

İyi ki böyle hekimlerimiz var...

Bende dusunuyorum ve doktor omer bey e ameliyat olmayı dusunuyorum nekadar fiyata yaptirdiniz sada hastanesindemi kordon obezite merkezinde mi yaptrdniz ama siz mide botoksu olmussunuz ben tüp mide olmak istiyorum kaç kiloydunuz siz ama o balonu cikardiktan soonra tekrar kilo alnmazmi

Merhaba Aslı, dilersen Ömer hocaya sor bunu şimdi ne desem yalan olur. Kordon Obezite Merkezi'nde şu an yapıyor obezite ile ilgili işlemleri. Tüp mide konusunda gerçekten İzmir'de çok başarılı bir doktor. İyi bir karar senin için :)

Bu doktoru ! sosyal medaycısından dolayı ne yapıyoruz? ELİYORUZ !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…