Doç. Dr. Murat Bozkurt'da laparoskopik ameliyat olanlar

Rahsanozlukaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
1
0
49
Merhaba arkadaşlar; ben 44 yaşındayım. Senelerce düzensiz, aşırı kanamalar, ağrılı uzun adet dönemleri ve kansızlıkla savaştım. Bu aşırı kanama ve uzun süren adetlerden dolayı 2 defa kürtaj oldum. Senelerce ilaç tedavisi gördüm ama sonuç alamadım. Sonra araştırdım, Doç. Dr. Murat Bozkurt'la tanıştım. Yapılan tetkiklerde durumumun ne kadar ciddi olduğunu öğrendim. En büyüğü 30 cm olan 3 miyom, irili ufaklı çikolata kistleri ve organlarda yapışıklık vardı. Kapalı ameliyat yani laparoskopik cerrahiyle rahim ve yumurtalıklarım alınacaktı. Ameliyattan sonra doktorum, başarılı bir ameliyat olduğunu, bağırsaktaki ve idrar yollarındaki organ yapışıklıklarını tamamen açtığını ve temizlediğini söyledi. Ameliyattan sonra doktorum çıkarılan uterus'un 1160 gr olduğunu belirtti. Ortalama normal bir uterus ağırlığı 60 gr olurmuş. Yani arkadaşlar durumum gerçekten vahimmiş onu anladım. Doktorumun eline emeğine sağlık. 2 gün hastanede kaldım. Ameliyat olduğum gün ayağa kalktım. Şu an da çok iyiyim. Eğer sizlerde benim gibi sıkıntılar yaşıyorsanız, size tavsiyem Doç. Dr. Murat Bozkurt'a gidiniz ve ameliyat gerekliyse özellikle laparoskopik ameliyatı tercih ediniz. Çünkü iyileşme süreci çok kısa ve çok rahat, memnun kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…