DOC.DR.Murat Bozkurt ile hayallerimiz gercek oldu.

Gosenay Ozbek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2021
1
2
37
Merhabalar,
Doç. Dr. Murat Bozkurt, bizim hayallerimizi gerçeğe dönüştüren tam bir kahraman. Kendisini tanıdığımız icin, çok ama çok şanslıyız. 7 yıllık evliyiz, yaş 35, başarisiz bir tüp bebek denemesi ve düşük yumurta rezervim vardi. Ilk yumurta toplamada 6 tane yumurta toplanmıştı. Bunların 2 tanesi 5. Gün embriyosu olmuştu. Ama yumurtalarımın kalitesi kötüydü. Ve tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı. Sonrasında Murat Beyi tanıdık, Murat Bey öyle bir tedavi uyguladı ki, adeta bir mucize yaşattı bize. Yumurta rezervim tam iki katına cıktı, 13 yumurta toplandı, bunların 8 i blastokist (5. Gün embriyosu) aşamasına ulaştı. Işin en güzel tarafı da yumurta sayilarimla birlikte kaliteleri de artmıştı. Embriyolarimiz 2 ay süreliğine donduruldu. 2 hafta önce embriyo transferim yapıldı. Dün teste gittik. Sonuç mu? Beta HCG 430 !!!! Hamileyim.... ŞÜKÜRLER OLSUN !!! Iyiki bu tür platformlar var, ben tavsiye üzerine Murat Beyin peşine düştüm ve internette hakkında yazılan sayısız yorumu okudum. Katildigi televizyon programlarıni internetten izledim. Ve dedim ki evettt Murat Bey bizim hayallerimizi gerçeğe donusturecek. Daha kendisiyle tanışmadan kalben buna inanmıştım. Her işin bir uzmanı var. Bu işin uzmanı da Murat Bey. Iyiki var ❤❤❤

Hayırlı olsun canım. Ne tedavi uyguladı ilaç vs. Sayı ve kalite arttı?

Tebrikler hayırlı uğurlu olsun inşallah Tedavi fiyatı nekadar tutdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…